Julkaistu: 06.05.2020
Avoimet työpaikat uutinen

Myyntiassistentti – tule meille töihin!

Haemme nyt palvelukeskukseemme sinua Myyntiassistentti. Toimit osana myyntiorganisaatiotamme vastaten omalta osaltasi laadukkaasta ja sujuvasta asiakaspalvelusta.

Hoidat monipuolisia myyntiä tukevia työtehtäviä kuten asiakkaidemme tilauksia ja toimituksia. Pidät yllä myynnillistä vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa. Olet kiinnostunut asiakkaista ja heidän toiminnastaan. Haluat ymmärtää, miten voisimme yhä paremmin auttaa asiakkaitamme ja tukea tuotteillamme heidän pakkausprosessejaan.

Olet etsimämme myyntiassistentti, jos sinulla on kokemusta myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä ja kaupallinen lähestymistapa työhösi. Työssäsi olet toimeen tarttuva ja joustava. Saat asiat sujumaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti muuttuvissakin tilanteissa. Olet palveluhenkinen ja asiakaslähtöinen. Tarvittaessa kommunikoit rohkeasti myös englanniksi.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä