Pakkaamisen kustannusanalyysi kannattaa

Kun tiedät tarkalleen mitä kuluja pakkaamisestasi aiheutuu, tiedät myös missä olisi varaa optimoida.Pakkaamisen kokonaiskulut muodostuvat yllättävän monesta tekijästä, joita voi olla vaikea hahmottaa ja hallinnoida. Hyvä uutinen on, että näistä suurimpaan osaan voit vaikuttaa ja säästää merkittävästi pakkaamisen hinnassa. Hyvä paikka aloittaa, on pakkaamisen kustannusanalyysillä!

  1. Kutsu Mercamerin asiantuntija tekemään Pakkaamisen kustannusanalyysi
  2. Asiantuntijamme paikantaa piilokulut ja tekee yksilöidyn optimointiehdotuksen sekä selkeän säästölaskelman
  3. Palvelu viedään käytäntöön Mercamerin avulla vaivattomasti ja tuotantoa häiritsemättäNäin hyödyt Pakkaamisen kustannusanalyysistä


SÄÄSTÖJÄ

Analyysin seurauksena hankinnat voidaan keskittää volyymietujen maksimoimiseksi, eikä enää tarvita aikaa vieviä neuvotteluita monen kumppanin kanssa.

TEHOA

Kehittämällä varaston hallintaa ja ostoerien seurantaa, varastotilan tarve pysyy hallinnassa, pääomaa ei sitoudu ja varastonhallinta selkeytyy.

OPTIMOINTIA

Pakkausautomaatiolla tehostetaan pakkausprosesseja ja lähettämön tunnit pysyvät järkilukemissa. Joskus jo pelkät uudet pakkausmateriaalivalinnat riittävät merkittävien säästöjen saamiseen!

SUOJAA

Tuotevahingot ovat monesti merkittävä kuluerä, joka ei näy suoraan varaston mittareissa. Merkitys asiakastyytyväisyyteen on kuitenkin merkittävä ja reklamaatiokustannusten putoaminen näkyy suoraan viivan alla.
Pakkaamisen kustannusanalyysillä ei voi hävitä

Seurauksena on poikkeuksetta kulujen säästöä, pakkaamisen tehostumista ja hallinnoinnin helppoutta!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tilaa huolto

Jos lähetät koneen huollettavaksi: Huoltopyyntö-lomakkeen lähettämisen jälkeen avautuu ikkuna, josta voit tulostaa tiedot lähtevän laitteen mukaan. Liitä tuloste koneen mukaan ja toimita kone osoitteeseen:
Mercamer Oy
Huolto
Uutistie 3 B
01770 VANTAA