korroosionesto-otsikkokuva
Korroosionestokuva

Oli kyseessä sitten parin gramman piirikortti, kymmenien tonnien painoinen kone tai jotain siltä väliltä, pakkauksen korroosionesto-ominaisuudet ovat avainasemassa kaikkien metallipitoisten tuotteiden käyttökelpoisuuden säilyttämisessä ja kalliiden reklamaatioiden välttämisessä. Menetelmiä ruosteelta suojaavaan pakkaamiseen on useita, tunnetuimpina kaasumuotoinen VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) sekä Mercamerilta yksinoikeudella löytyvä kuparipohjainen Intercept- teknologia. Tarjoamme myös erityisratkaisut kuivapakkaamiseen ja huippulaadukkaat pintakäsittelyaineet kaikille metallipinnoille sekä koneistamiseen.

Olemme panostaneet korroosionestovalikoimassamme erityisesti ekologisuuteen sekä ympäristövastuullisuuteen ja meiltä löydät myös ruostesuojauksen parhaat vihreät vaihtoehdot.Oikea ratkaisu oikeisiin olosuhteisiin

Oleellisinta onnistuneessa korroosionestossa on pakkauksen ja suojauskeinon räätälöinti yksilöllisiin kuljetus- ja varastointiolosuhteisiisi. Ratkaisut sisävarastoidun ja rekalla kuljetetun tai ulkovarastoidun ja merikontissa rahdatun tuotteen suojaamiseen ovat täysin erilaiset sekä tuotteiden että korroosionestoteknologian kannalta. Myös vientikuljetuksien pakkamisessa on omat erityisvaatimuksensa. Olosuhteiden lisäksi ratkaisun valintaan vaikuttavat pakattava tuote, pakkausympäristö ja -tapa sekä esimerkiksi ympäristövaatimukset ja eri maiden tuontisäädökset liittyen pakkauksiin.korroosionestokuva

 

 

 

Testattu toimivuus

Parhaan mahdollisen ruostesuojan varmistamiseksi pakkauksen toimivuus testataan Mercamerin toimesta ennen kuin se otetaan asiakkaalla käyttöön. Testaus voi tapahtua simuloiduissa olosuhteissa esimerkiksi sääkaapissa tai tekemällä testilähetys tai -varastointi.

Pakkauksensisäiset anturit antavat dataa mm. kosteustasoista, lämpötilasta, tärinästä ja kallistuksista kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Datan pohjalta suunnitellaan tarvittaessa parannuksia pakkaukselle.
Lopputuloksena on testatusti toimiva pakkaus, joka ei jätä suojausta arvailun varaan. Laitetaan sinunkin korroosionestopakkauksesi testiin!


koroosionestokuva

 

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja ympäristön huomioiminen ovat tärkeitä ominaisuuksia myös ruosteelta suojaavassa pakkaamisessa. Nykyaikaisten tuotekehitysten ja innovaatioiden ansiosta toimiva suoja on mahdollista aikaansaada esimerkiksi kasvipohjaisten tuotteiden avulla - kalvoista VCI- emittereihin ja korroosionestopaperiin.

Jos haluat siirtyä korroosionestossa vihreämpään vaihtoehtoon:

Ekologinen ruostesuojaus

Kysy lisää!


Yhteystiedot

Mikko Lindevall
Mikko Lindevall
Ympäristövastuullisten ratkaisujen tuotepäällikkö

  Ota yhteyttä oman alueesi myyntivastaavaan