korroosionesto-otsikkokuva
Korroosionestokuva

Oli kyseessä sitten parin gramman piirikortti, kymmenien tonnien painoinen kone tai jotain siltä väliltä, pakkauksen korroosionesto-ominaisuudet ovat avainasemassa kaikkien metallipitoisten tuotteiden käyttökelpoisuuden säilyttämisessä ja kalliiden reklamaatioiden välttämisessä. Menetelmiä ruosteelta suojaavaan pakkaamiseen on useita, tunnetuimpina kaasumuotoinen VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) sekä Mercamerilta yksinoikeudella löytyvä kuparipohjainen Intercept- teknologia. Tarjoamme myös erityisratkaisut kuivapakkaamiseen ja huippulaadukkaat pintakäsittelyaineet kaikille metallipinnoille sekä koneistamiseen.

Olemme panostaneet korroosionestovalikoimassamme erityisesti ekologisuuteen ja laatuun ja siksi löydätkin Mercamerin valikoimasta arvostetut ja seritifioidut Cortec® VpCI®- tuotteet. VpCI® (Vapor Phase Corrosion Inhibitor) on korroosionestoon erikoistuneen Cortec Corporationin® patentoima VCI-menetelmä, joka takaa erityisen turvalliset, laadukkaat ja ympäristön kannalta vastuulliset tuotteet.Oikea ratkaisu oikeisiin olosuhteisiin

Oleellisinta onnistuneessa korroosionestossa on pakkauksen ja suojauskeinon räätälöinti yksilöllisiin kuljetus- ja varastointiolosuhteisiisi. Ratkaisut sisävarastoidun ja rekalla kuljetetun tai ulkovarastoidun ja merikontissa rahdatun tuotteen suojaamiseen ovat täysin erilaiset sekä tuotteiden että korroosionestoteknologian kannalta. Myös vientikuljetuksien pakkamisessa on omat erityisvaatimuksensa. Olosuhteiden lisäksi ratkaisun valintaan vaikuttavat pakattava tuote, pakkausympäristö ja -tapa sekä esimerkiksi ympäristövaatimukset ja eri maiden tuontisäädökset liittyen pakkauksiin.
 

Testattu toimivuus

Parhaan mahdollisen ruostesuojan varmistamiseksi pakkauksen toimivuus testataan Mercamerin toimesta ennen kuin se otetaan asiakkaalla käyttöön. Testaus voi tapahtua simuloiduissa olosuhteissa esimerkiksi sääkaapissa tai tekemällä testilähetys tai -varastointi.

Pakkauksensisäiset anturit antavat dataa mm. kosteustasoista, lämpötilasta, tärinästä ja kallistuksista kuljetuksen tai varastoinnin aikana, jonka pohjalta suunnitellaan tarvittaessa parannuksia pakkaukselle. Lopputuloksena on testatusti toimiva pakkaus, joka ei jätä suojausta arvailun varaan.

 

Korroosionestoheader


Luotettavat ja laadukkaat brändit

Olemme valinneet korroosionestotuotteidemme toimittajat huolella, painottaen erityisesti tuotteiden toimivuutta, vastuullisuutta ja turvallisuutta. Teemme tiivistä yhteistyötä edustamiemme brändien kanssa ja varmistamme, että pysymme aina ajan tasalla alan uusimmissa kehityksissä.

VCI- tuotteemme valmistaa Amerikkalainen Cortec Corporation®, lähes 50 vuotta alan kehitystä johtanut uranuurtaja, jonka ratkaisut mm. Yhdystavaltain asevoimille, ilmailualalle ja maailman suurimpien valmistavien yritysten käyttöön ovat vieneet korroosionestoteknologiaa eteenpäin maailmanlaajuisesti.

Cortecin® kehittämät innovaatiot, kuten vesiliukoiset suoja-aineet, VpCi®, ja biohajoavat sekä PCR- kierrätety tuotteet tekevät ruostesuojauksesta helppoa, turvallista ja ympäristön kannalta vastuullista. Laajasta valikoimasta löytyy oikea tuote jokaiseen käyttötarkoitukseen ja haastaviinkin olosuhteisiin. Tutustu VCI- valikoimaamme tästä.


Intercept® tarjoaa kuparipohjaisen vaihtoehdon VCI:lle. Intercept® - tuotteet ovat käteviä ja erityisen toimivia tilanteissa, joissa öljyjä tai suoja-aineita ei voida käyttää. Tarjolla on kattava valikoima erilaisia kierrätettäviä kuparilla kyllästettyjä pakkauksia, jotka suojaavat sisältöään tehokkaasti korroosiolta. Interceptiin® luottavat mm. autoalan suurimmat toimijat.

Mercamer edustaa Suomessa Interceptiä® yksinoikeudella, eli tämän korroosioneston huippuratkaisun löydän vain meiltä! Lue lisää Interceptistä® tästä.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tilaa huolto

Jos lähetät koneen huollettavaksi: Huoltopyyntö-lomakkeen lähettämisen jälkeen avautuu ikkuna, josta voit tulostaa tiedot lähtevän laitteen mukaan. Liitä tuloste koneen mukaan ja toimita kone osoitteeseen:
Mercamer Oy
Huolto
Uutistie 3 B
01770 VANTAA

Yhteystiedot