Matkaamme kolmen kaveruksen perustamasta pienyrityksestä kotimaisen pakkausalan markkinajohtajaksi on ohjannut vahva usko siihen, että pakkauksella on merkitystä. Mercamer on jo 70- luvulta lähtien panostanut uusien pakkausinnovaatioiden markkinoille tuomiseen sekä tuotevalikoiman laajuuteen, laatu, vastuullisuus ja toimivuus edellä. Nykyään Mercamer on osa Euroopan suurinta jakelukonserni OptiGroupia, joka takaa toimittajaverkostomme kattavuuden ja sujuvan toiminnan myös yli maarajojen.

Mercamer logo slogan

Mercamer karttakuva

Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen maan Hangosta Nuorgamiin ja Vaasasta Ilomantsiin. Sinulle asiakkaana se tarkoittaa, että palvelemme aina paikallisesti ja pääsemme vaivattomasti paikan päälle testaamaan, neuvomaan ja ratkomaan haasteita.

Löydä oma aluemyyjäsi!


Pudotustestaus -ikoni

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja aluekonttorimme Turun Logomossa. Molemmista toimipisteistä löytyy kattavat koepakkaus- ja näyttelytilat, joissa pääset tutustumaan materiaalehin ja koneisiin. Pääkonttorillamme testaat lisäksi monipuolisesti pakkauksesi kestävyyttä laatikosta lavoihin.

Lue lisää testauspalveluistamme!


Mercamer Logomo showroom


mercamer pähkinänkuoressa - päivitetty
ISO sertit double

Kiinnitämme erityisesti huomiota ympäristövastuullisuuteen, niin tuotevalikoimassamme kuin toiminnassammekin:Mercamerilta löydät myös pakkaamista ja hankintoja helpottavat palvelut kuten esimerkiksi ainutlaatuisen Verraton- kone- ja kalvonvuokrauspalvelun sekä tehokkuutta lisäävän kasaus- ja setityspalvelun.

Tutustu valikoimaamme, osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä asiantuntijaamme!