Vastuullisuus

Vastuullisuus niin ympäristön kuin sosiaalisten arvojen kannalta ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Olemme koostaneet tuotevalikoimamme pääosin EU- alueella valmistettavista tuotteista - näin varmistamme, että tuontanto-olosuhteet ovat valvotut ja EU:n tiukkojen ympäristö- ja ihmisioikeussäädöksien mukaiset. Lisäksi kuljetuksien ympäristökuorma vähenee merkittävästi, kun tuotteet kulkevat lyhyemmän matkan valmistajalta meille. Olemme myös koonneet kaikkein vastuullisimmat tuotteemme helposti löydettäviksi EkoSysteemi- tuoteryhmäämme.

Meille on tärkeää, että myymämme tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät asiakkaan käytössä, sillä kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet joiden tilalle on tuotettava uusi ovat ympäristön kannalta kaikkein kalleimpia. Panostamme siihen, että asiakkaamme saavat selkeät ohjeet pakkausmateriaalien ekologisesta hävittämisestä käytön jälkeen.


eco vadis 2022

Mercamer on ylpeästi EcoVadiksen sertifioima!


Vastuullisuus- kuvituskuva
UN Global compact logo placeholder

Olemme sitoutuneet noudattamaan YK:n Global Compactin kymmentä periaatetta ihmisoikeuksien ja ympäristön suojelemiseksi, työolojen parantamiseksi sekä korruption vastustamiseksi. Lue lisää UN Global Compactista ja Mercamerin COP- kirje täältä!