Kirjaudu sisään verkkokauppaan

Omien tuotteiden hakutoiminto

Olemme vastanneet asiakkaiden toiveisiin ja nyt verkkokauppaan kirjautunut käyttäjä voi hakea Omia Tuotteita yläpalkista löytyvän haun avulla!

MOS - mobiilitilausjärjestelmä

MOS, eli Mobile Ordering System - tuttavallisemmin Mossi, on mobiililaitteille optimoitu, selainpohjainen tilausjärjestelmä vaivattomaan varastontäydennykseen.

Ekosysteemi

Avaimet käteen -ratkaisu vastuulliseen pakkaamiseen!

Ruoholaatikoita saatavilla!

Innovatiivisillä Ruoholaatikoillamme on nyt mainio saatavuus. Lue lisää ja tilaa!

Ajankohtaista

CO2-päästöjen vähentäminen kotimaan kuljetuksissamme

Olemme onnistuneet merkittävästi vähentämään CO2-päästöjä kotimaan kuljetuksissamme. Tähän tulokseen pääsimme siirtymällä käyttämään uusiutuvaa biodieseliä heinäkuusta 2023 alkaen. Kiitos, että olette mukana kanssamme tukemassa ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Mikäli kaipaatte asiasta lisätietoja, olethan yhteydessä myyntiyhteyshenkilöönne. Jatketaan yhdessä kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

Mercamer mukana PacTecissä 13.-14.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa!

Olemme mukana PacTecissä, osastomme numero on 3c41. Osastollamme nähtävissä Minipackilta X-Bag pussituskone ja MVS31X kompakti vakuumikone, BandAll vyötekone ekologiseen pakkaamiseen ja turvalliseen lavojen vanteuttamiseen ERGOPack. Nähdään messuilla!

Minipackin kuukauden nosto #2

Minipackin helmikuun nostona Pratika MPE X1 kutistepakkauskone. Tutustu koneeseen tarkemmin alla olevasta pdf-esitteestä tai oheisen videon avulla!