Kirjaudu sisään verkkokauppaan

Omien tuotteiden hakutoiminto

Olemme vastanneet asiakkaiden toiveisiin ja nyt verkkokauppaan kirjautunut käyttäjä voi hakea Omia Tuotteita yläpalkista löytyvän haun avulla!

MOS - mobiilitilausjärjestelmä

MOS, eli Mobile Ordering System - tuttavallisemmin Mossi, on mobiililaitteille optimoitu, selainpohjainen tilausjärjestelmä vaivattomaan varastontäydennykseen.

Ekosysteemi

Avaimet käteen -ratkaisu vastuulliseen pakkaamiseen!

Ruoholaatikoita saatavilla!

Innovatiivisillä Ruoholaatikoillamme on nyt mainio saatavuus. Lue lisää ja tilaa!

Ajankohtaista

Markkinoiden nopein kutistus Ripackilla

Syyskausi on meneillään ja veneiden suojaaminen talviteloille on ajankohtaista. Tai tarvitsetko kutistesuojaa rakennusten tai teollisuuden pakkaamisessa? Meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen ja tehokkaaseen kutistepakkaamiseen! Muistathan myös huollattaa laitteesi säännöllisesti. Tarjoamme valtuutettuna jälleenmyyjänä huoltopaketin, jolla varmistat turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin.

Mercamer Alihankintamessuilla 26-28.9!

Tänä vuonna esittelemme messuilla kaksi uutta palveluamme, joilla saat optimoitua helposti niin pakkaamisen CO2- päästöt kuin varastontäydennykset. Lisäksi pääset tutustumaan laajaan ja uudistuneeseen pakkausmateriaali- ja konevalikoimaamme. Tervetuloa Tampereen messukeskukseen osastolle D178!

Etsimme uutta asiakkuuspäällikköä!

Nyt olisi paikka auki asiakkuuspäällikölle Itä-Suomen alueelle. Jos yritysmyyntitaidot ovat ylpeydenaiheesi ja haluat uusien haasteiden pariin, lue lisää ja laita hakemusta tulemaan!