Kirjaudu sisään verkkokauppaan

MOS - mobiilitilausjärjestelmä

MOS, eli Mobile Ordering System - tuttavallisemmin Mossi, on mobiililaitteille optimoitu, selainpohjainen tilausjärjestelmä vaivattomaan varastontäydennykseen.

Ekosysteemi

Avaimet käteen -ratkaisu vastuulliseen pakkaamiseen!

Ruoholaatikoita saatavilla!

Innovatiivisillä Ruoholaatikoillamme on nyt mainio saatavuus. Lue lisää ja tilaa!

Ajankohtaista

Mercamer pakkauskoneiden valitsin!

Löydä itsellesi ja tuotteillesi helposti sopiva lavankäärintäkone Mercamerin pakkauskone valitsimen avulla! Syötä valitsimeen lavatietosi ja vertaile ehdotettuja vaihtoehtoja eri konetyypeistä ja suositeltavasta kiristekalvosta. Lähetä tarjouspyyntö valituista vaihtoehdoista tai valitsemillasi tiedoillasi ja tarjoamme koneen varusteltuna juuri tarpeidesi mukaan.

Kiitos asiakaskyselyyn osallistuneille!

Suuri kiitos jokaiselle asiakaskyselyymme osallistuneelle! Saimme vastauksia kaikkiaan 750 kappaletta, joiden avulla kehitämme toimintaamme ja palvelemme teitä jatkossa entistäkin paremmin. Vastaukset kartuttivat myös lahjoitussummaa SPRn arvokkaalle avustustyölle Ukrainassa - kiitos että olit mukana auttamassa!

Vuosi paketissa! 📦🎁

Suuri kiitos yhteistyöstä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyötahoille! Odotamme innolla yhteistä menestystä myös tulevana vuonna. Tänäkin jouluna tuemme joulukorttirahoilla Tukikummien toimintaa lasten ja nuorten hyväksi 🧡