Jotta pakkaaminen rullaisi sujuvasti, täytyy logistiikan ja koneiden toimia moitteetta. Mercamerin Logistiikkapalveluilla varmistat, että kuljetukset kulkevat ajallaan ja pakkaaminen sujuu. Juuri-oikeaan-aikaan toimitukset ja kasaus- sekä setityspalvelumme takaavat, että varasto ei täyty eikä turhaa aikaa tuhlaannu lähettämössä.


JOT- toimitukset ja varastointi -ikoni

JOT- toimitukset ja varastointi

Juuri oikeaan tarpeeseen- toimitukset vapauttavat tilaa varastossasi, sillä me varastoimme tilaamasi tuotteet ja toimitamme ne sinulle juuri silloin, kun niitä tarvitset. Pakkaaminen sujuvoituu, kun pakkausmateriaalit saapuvat oikein ajoitettuna. Lisäetuna pääset hyötymään parhaista määräalennuksista ilman että uhraat varastokapasiteettiasi.


Rahti ja kuljetukset -ikoni

Kuljetukset ja rahti

Kuljetuspalvelumme toimittaa tilauksesi minne vain haluat, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Maksimoimme kuljetuskapasiteetin ja ajamme mahdollisimman täysillä autoilla, joka sekä kuluja että luontoa. Koko kuljetus- ja rahtiprosessi hoituu kauttamme, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa.


Pakkausten kasaus ja setitys -ikoni

Pakkausten kasaus ja setitys

Pakkausten kasauspalvelu säästää arvokasta aikaa pakkaamossa - laatikot saapuvat valmiiksi koottuina ja tarpeen mukaan myös pakkaustäytteellä tai jopa osittain pakattuina. Palvelumme setittää myös monista eri materiaaleista tai tuotteista koostuvan pakkauskokonaisuuden valmiiksi, jotta pakkaaminen olisi mahdollisimman kätevää.