Meille Mercamerilla pakkauksella on merkitystä. Siksi haluamme taata, että käyttämäsi pakkaus on kaikin puolin sopiva juuri sinun käyttötarkoituksiisi. Suunnitelu- ja testauspalveluidemme kautta parannat sekä pakkauksesi kestävyyttä ja sen tuomaa suojaa tuotteellesi, että sen markkinointipotentiaalia ja brändiviesitintää. Tutustu palveluihin ja tuo pakkauksesi parhaat puolet esiin!


Pakkausanalyysi -ikoni

Pakkausanalyysi

Pakkausanalyysi tarjoaa perusteellisen katsauksen pakkauksesi ominaisuuksiin. Tarkastelussa ovat materiaalit, muoto ja rakenne sekä kestävyys niin käytön kuin ympäristönkin kannalta. Analyysin pohjalta saat ehdotuksen kustannustehokkaista parannuksista ja aikaa säästävistä pakkauskäytännöistä.


Pakkaussuunnittelu ja brändäys -ikoni

Pakkaussuunnittelu ja brändäys

Olipa kyseessä sitten toimitus- tai tuotepakkaus, pakkaussuunnittelu loihtii esiin juuri sinun tarpeisiisi sopivan pakkauksen, jonka toimivuudesta ja tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Brändisi on läsnä pakkauksen jokaisessa osassa, varmistaen että tuotteesi huomataan. Lähtökohtana suunnittelulle ovat aina tuotteesi uniikit ominaisuudet sekä vaatimukset ja lopputuloksessa huomioidaan niin tyyli, logistinen toimivuus kuin ympäristöarvotkin.