Mercamer tarjoaa käyttöösi pakkausmateriaalien hankintaa ja hallinnointia helpottavat palvelut, joiden avulla saat parhaat hyödyt irti volyymialennuksista, selkeytät tilauksia ja pysyt kärryillä varastotilanteista ja menekistä. Tilaamisen ja dokumentoinnin palvelut säästävät niin aikaa ja vaivaa kuin kulujakin, kun pakkaamisen hallinnointi kevenee ja materiaalien määrä optimoituu.

Raportit ja sertifikaatit -ikoni

Raportit ja sertifikaatit

Raportit ja sertifikaatit tuovat näkyviin kovaa dataa ja lukuja suoritustehoista, tuloksista ja ympäristöarvoista. Dokumentit todentavat, että pakkauksesi toimii ja saavuttaa sille asetetut tavoitteet, oli kyse sitten kulujen säästöstä tai Co2- päästöjen vähentämisestä. Saat myös kattavat raportit esim. pakkausmateriaalien käytöstä ja menekistä.


Nimikkeiden yhdistäminen -ikoni

Nimikkeiden yhdistäminen

NImikkeiden yhdistäminen karsii käytössäsi olevien yksittäisten pakkaustuotteiden määrää ja keskittää hankintoja. Tuloksena varaston hallinnointi helpottuu, suuremmat määräalennukset mahdollistuvat ja ostat pakkausmateriaaleja tasan todellisen tarpeen mukaisesti.


Sähköiset tilausratkaisut -ikoni

Sähköiset tilausratkaisut

Sähköiset tilausratkaisut tekevät pakkausmateriaalien hankinnasta vaivatonta ja säästävät hallinnointikuluissa. Toistuvat tilaukset, tilausten muuttaminen tai päivittäminen hoituvat kätevästi verkossa ja suora EDI-yhteys yrityksesi järjestelmiin takaa sujuvan käyttökokemuksen. Verkkokaupastamme tilaat kätevästi juuri kuin sinulle sopii!