Korroosionesto- ja ESD-tuotteet

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Korroosio on metallin luonnollinen vanhenemisprosessi, joka saa useimmiten alkunsa metallin pintaan vaikuttavista ilman epäpuhtauksista ja kosteudesta. Korroosioprosessia nopeuttavia Ilman epäpuhtauksia ovat esimerkiksi erilaiset rikkiyhdisteet ja suolat. Näitä epäpuhtauksia voidaan kutsua myös korrosoiviksi kaasuiksi. Kaasujen läsnä ollessa korroosioprosessi voi alkaa jo muutamassa minuutissa. Mikäli korrosoivia kaasuja ei olisi, ei korroosioongelmaa olisi käytännössä ollenkaan.

Paras mahdollinen suoja korroosiota vastaan saavutetaan, kun tunnistetaan ja ymmärretään korroosiota aiheuttavat tekijät tuotanto- ja toimitusketjun eri vaiheissa ja osataan tämän tiedon pohjalta valita oikea suojaus- ja pakkaustapa.

Mercamer tarjoaa ratkaisuna yhden luukun palvelun, joka ratkaisee korroosio-ongelmat oli kyse sitten kuljettamisesta, varastoinnista tai jo valmiiksi ruostuneiden kappaleiden puhdistamisesta. Tarjotuilla tuotteilla/ratkaisuilla on globaali saatavuus ja asiantuntijaverkosto, joka mahdollistaa esim. koepakettien tarkastukset paikallisen ammattilaisen toimesta missä tahansa kohdemaassa ympäri maailman.

Valittavana on neljä eri suojaustapaa, joilla asiakas saa aina tarpeisiinsa parhaiten sopivan ratkaisun ja jopa 15 vuoden suojausajan. Vaihtoehdot ovat: VCI, Intercept, kuivapakkaus ja korroosiosuoja-aineet (esim. öljyt, vahat, jne.)

Asiantuntijamme kartoittaa teille parhaan mahdollisen ratkaisun. Mercamer tarjoaa korroosionestopakkaamiseen maan parhaan asiantuntijuuden ja laajimman tuotevalikoiman.