Pahvilaatikot, aaltopahvi- ja kartonkituotteet

Aaltopahvi on ekologinen, turvallinen ja kestävä pakkausmateriaali. Tästä tuoteryhmästä löydät laadukkaat pahvilaatikot moniin eri käyttötarkoituksiin. Verkkokaupastamme on saatavilla yksiaaltoisia pahvilaatikoita normaalin logistiikkakäyttöön, kaksiaaltoisia pahvilaatikoita raskaampien tuotteiden pakkaamiseen sekä verkkokauppojen käyttöön erityisesti suunnitellut verkkokauppalaatikot.

Valikoimissamme on myös osin ruohosta valmistettuja laatikoita eli ruoholaatikoita. Ruoholaatikoiden valmistuksessa on käytetty raaka-aineena paikallista ruohoa 30%. Tämän ansiosta saadaan merkittäviä säästöjä veden ja energian käytössä, sekä huomattavasti pienemmät CO2-päästöt. Ruoholaatikkoa voidaankin sanoa uuden ajan pahvilaatikoksi!

Tutustu ruoholaatikoihin tästä!

Valikoimastamme löydät myös erilaiset postituskotelot, arkit, kontit, rullat, lavat ja monet muut aaltopahvi- sekä kartonkituotteet. Pahvilaatikoita sekä muita aaltopahvi- ja kartonkituotteita valmistetaan myös asiakkaan mitoin ja painatuksin.

Ilmoittamamme mitat ovat sisämittoja. 

Laatikkohaku

Anna haluamasi laatikon pituuden ja leveyden minimi- sekä maksimimitta. Haku näyttää kaikki näihin mittoihin sopivat laatikot korkeudesta riippumatta.

Pituus
 - 
mm
Leveys
 - 
mm
Hae
Pitkät aaltopahvilaatikot
Pitkä pahvilaatikko antaa suojan pitkille ja ohuille tuotteille
Verkkokauppalaatikot
Verkkokauppojen käyttöön suunnitellut erikoislaatikot pikapohjarakenteella
Yksiaaltoiset pahvilaatikot
Peruslaatikot ovat pääosin B-tai C-aaltoisia, jotka sopivat normaaliin logistiikkakäyttöön. Varastossamme on laaja vakiovalikoima vakiokokoja.
Kaksiaaltoiset pahvilaatikot
Tupla-aaltoiset laatikot soveltuvat raskaampien tuotteiden pakkaamiseen tai kohteisiin, joissa logistiikan tai ympäristön vaatimukset ovat kovemmat.
Postituskotelot
Kätevä kartonkinen tai aaltopahvista valmistettu postituskotelo sopii esitteiden, mappien yms. postitukseen
Ruoholaatikot
Ruoholaatikko™ on uusin ekologisen pakkaamisen innovaatio. Sen raaka-aineena käytetään 30 % tuoretta ruohoa ja 70 % kierrätyspaperia.
Aaltopahviarkit
Aaltopahviarkit soveltuvat esimerkiksi lavapahveiksi ja väliarkeiksi.
Postitusputket
Postitusputket muovitulpilla sekä taitettavilla päillä
Aaltopahvirullat
Sopivat esimerkiksi tuotteiden suojaamiseen kuljetuksen ajaksi
Kirjapakkaukset
Kirjapakkaus on tyylikäs ja helppokäyttöinen postituspakkaus kirjoille sekä esimerkiksi CD- ja DVD-levyille, kuvastoille tai muille vastaaville tuotteille.
Kolmiaaltoiset pahvilaatikot- ja kontit
Erityistä kestävyyttä vaativiin kohteisiin soveltuvat aaltopahviratkaisut
Aaltopahvikontit
Varastotuotteena on saatavana ½ EURO-, EURO- ja FIN-kokoiset, vahvat aaltopahvikontit kansineen.
Kuitulavat
Ympäristöystävällinen, kestävä, hygieeninen, kevyt ja taloudellinen verrattuna puu-, muovi- ja vanerilavoihin. Soveltuu myös kuljetuksiin, joissa puulavan käyttö ei ole sallittua.
Aaltopahvialusta
Alusta tarjoaa käytännöllisen ja tukevan pakkauksen
Kalvopakkaukset
Kalvopakkaus muodostuu aaltopahvista ja siihen kiinnitetystä venyvästä PE/PU-muovikalvosta, jonka ansiosta tuote pysyy paikallaan kuljetuksen ajan.
Pullopakkaukset
Pullojen paketointi onnistuu kätevästi ja edullisesti ilman lisätäytteitä pullopakkausten avulla.