Ripack on markkinoiden johtava kutistepistoolivalmistaja. Ripack-pistoolit ovat tehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Voimakas ja lyhyt liekki ohjaa lämpöä tehokkaasti ja hallitusti laajalle alueelle ja kätevä Piazo-sytytin on vaihdettavissa käden käänteessä. Kääntyvät letkuliittimet ja suojajärjestelmä, joka estää liekin pääsyn itse laitteeseen varmistavat, että työskentely on turvallista. Patentoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu Ripack-suutin ei kuumene pitkänkään käytön aikana, mikä lisää työturvallisuutta entisestään. Pistoolien mukana toimitetaan painesäädin, 8 metrin letku ja liittimet, jakoavain sekä käyttöopas CE- merkinnällä.

Mercamerilta löydät kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen ja tehokkaaseen kutistepakkaamiseen, kuten kutistekalvot, PE-teipit, sidontaliinat ja kiristimet. Valikoimassamme on myös kattava valikoima Ripack-lisätarvikkeita, kuten jatko- ja pidennysvarret kääntyvillä suuttimilla, kalvotelineet ja kutistekalvoventtiilit.

Säännöllisellä huollolla varmistat Ripack-kutistepistoolisi toimivuuden, tehokkuuden ja turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin. Mercamer tarjoaa valtuutettuna jälleenmyyjänä huoltopaketin, alkuperäisiä varaosia käyttäen ja koulutetun henkilökunnan tekemänä. Katso täältä mitä täyshuoltomme pitää sisällään!

Ripack-kutistepistoolit
Ripack-kutistepistoolit tarvikkeineen
Ripack-tarvikkeet
Tarvikkeet Ripack-kutistepistooleiden kanssa käytettäväksi
Ripack-lisäosat
Lisäosat Ripack-kutistepistooleihin
Ripack-varaosat ja lisävarusteet
Ripack-kutistepistooleiden varaosat