tehostaminen-otsikkokuva

Usein hyvään ratkaisuun riittävät yksinkertaiset muutokset, kuten esimerkiksi perinteisten pahvilaatikoiden vaihtaminen kalvopakkaukseen. Kalvopakkauksen kasaus tapahtuu kirjaimellisesti käden käänteessä automaattipohjan ansiosta eikä kokoamisessa tarvita teippiä ollenkaan - näin karsitaan useampi työvaihe! Toinen helppo esimerkki on pakkaustäyteratkaisun päivitys silpputäytteestä tuotteelle räätälöityyn sisäpakkaukseen, jonka ansiosta pakkaustyö vakioituu ja nopeutuu vähentäen myös materiaalien kulutusta.


Pakkaamisen automatisointi kuva 4

Räätälöity ratkaisu

Olipa tähtäimessäsi sitten prosessien nopeuttaminen, materiaalin säästö, pakkausergonomian parantaminen tai pakkauskapasiteetin lisääminen kuluja kasvattamatta - löydämme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun tavoitteeseesi pääsemiseen pakkaamisen tehostamisen kautta.

Ratkaisun sisältö määrittyy tapauskohtaisesti, juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Asiantuntijamme tutustuu paikan päällä nykyiseen toimintamalliinne, jonka perusteella laadimme ehdotuksen siitä, millaisia tehostuksia pakkaamiseen olisi mahdollista tehdä suurimman hyödyn saavuttamiseksi.Pakkaamisen tehostaminen pakkaustäytekone

Monta kärpästä yhdellä iskulla

Tehokas pakkaaminen on avain yllättävän moniin parannuksiin! Kun pakkausprosessit ovat yrityksesi näköiset vähennät merkittävästi pakkaamiseen kuluvaa aikaa ja siinä käytettäviä materiaaleja. Lisäksi samat toimenpiteet parantavat pakkauksen laatua, turvallisuutta sekä optimoivat sen käyttämillenne kuljetustavoille, tuoden parhaassa tapauksessa tuntuvia säästöjä rahtikuluissa.

Tehostaminen tekee pakkaamisesta myös ergonomisempaa ja mielekkäämpää henkilökunnalle. Ajantasaiset välineet, selkeät työvaiheet ja tarpeisiin räätälöidyt automatisoidut elementit, kuten esimerkiksi teippauskone tai laatikonmuodostaja parantavat työtehoa ja yhtenäistävät laatua. Osana palvelua ammattilaisemme laativat pakkajille selkeät ohjeet tehokkaaseen pakkaamiseen esimerkiksi videoiden tai kuvallisten ohjeiden muodossa.Ruoholaatikkokuva alt 5

 

 

Vastuullisuus

Pakkaamisen tehostaminen on paitsi kannattavaa, myös vastuullista! Oikein valitut pakkaukset vähentävät niin hävikkiä kuin pakkausjätettäkin ja yhdistämällä tehokkaat pakkauskäytännöt toimivaan kierrätyskäytäntöön säästät paitsi luontoa, myös kuluja.

Tehokas pakkaaminen ottaa huomioon pakkauksen koko elinkaaren, aina tuotantovaiheesta - jossa pakkaus suunnitellaan mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, kestäväksi ja uudelleen hyödynnettäväksi - sen hävittämiseen - kierrätyksen, kompostoinnin tai muun vastuullisen keinon kautta. Kestävästä, kätevästä ja kierrätettävästä pakkauksesta hyötyy niin yrityksesi, kuin ympäristömme.

Tutustu vihreään valikoimaamme!


TP702B

Huoletonta koneenkäyttöä Verraton- huoltosopimuksella

Verraton- huoltosopimus on vaivaton ja kustannustehokas tapa varmistaa koneidesi toimivuus laadukkailla ja säännöllisillä huolloilla kiinteään kuukausihintaan. Voit solmia Verraton-huoltosopimuksen uuteen koneeseesi oston yhteydessä tai jo käytössäsi oleviin Verraton- huoltosopimuksen piirissä oleviin koneisiin. Hinta alkaen 39 € / kk!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tilaa huolto

Jos lähetät koneen huollettavaksi: Huoltopyyntö-lomakkeen lähettämisen jälkeen avautuu ikkuna, josta voit tulostaa tiedot lähtevän laitteen mukaan. Liitä tuloste koneen mukaan ja toimita kone osoitteeseen:
Mercamer Oy
Huolto
Uutistie 3 B
01770 VANTAA