ekosysteemi-banner

On monia tapoja tehdä pakkaamisesta kestävämpää - mutta ei yhtä, joka toimisi kaikille.
 
Siksi loimme Ekosysteemin – avaimet käteen -ratkaisun kestävien pakkaustuotteiden ja ratkaisujen valintaan,
hankintaan ja toteutukseen, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja jolla saat merkittäviä, mitattavissa olevia tuloksia 

- kuten nämä asiakkaidemme keskiarvona toteutuneet tässä alla:

säästöt numeroina

Truoteryhmäkuva paperitäytekone täyte no indexing


Oikeasti vastuulliset ratkaisut 

Pakkausratkaisut ovat oikeasti vastuullisia silloin, kun ne on räätälöity yrityksesi tarpeiden, rajoitteiden sekä olosuhteiden mukaisesti. Ekologisessa pakkaamisessa ei ole yhtä oikeaa, kaikille sopivaa materiaalia tai käytäntöä - pahimmassa tapauksessa väärin valittu vihreä ratkaisu saattaakin olla jopa haitallinen ympäristön kannalta.

Esimerkiksi muovin korvaaminen pahvilla ei ole vastuullista, jos tuotteen suoja kuljetuksen tai varastoinnin aikana heikkenee. Hävikki, tuotevahingot ja korvaavan tuotteen tuottaminen ovat valtavia energiasyöppöjä. Oleellisin kriteeri vastuullisessa pakkaamisessa onkin, että valitut materiaalit, tuotteet ja välineet toimivat juuri sinun yrityksesi käytössä optimaalisesti ja että niiden vaikuttavuus on todennettavissa.nostoja.-banneri

CO2-raportointi

 

Mitattavat vaikutukset

Verkkopalveluumme kirjautuneena asiakkaana saat käyttöösi monipuoliset, vertailtavat ja todennetut raportit kaikkien käyttämiesi pakkausmateriaalien CO2- päästöistä, vaikutuksista ja kehityksestä. Tiedon perusteella sinun on helppo kehittää pakkkamista vähäpäästöisemmäksi ja raportit voit hyödyntää suoraan yrityksesi vastuullisuustyöskentelyssä.

Kun ympäristövastuullisuudesta on selkeää, reaaliaikaista dataa, on siitä myös helppoa viestiä sidosryhmille ja asiakkaille sekä luoda sisältöä markkinointiin.

 

Tilaa tunnukset verkkopalveluun

TILAA TUNNUKSET VERKKOPALVELUUN


Ruoholaatikkokuva alt 6

 

Markkinointietu

Vastuullisuus on yhä etenevässä määrin tärkeä kriteeri ostopäätösten teossa ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Vastuullinen pakkaaminen on konkreettinen ja näkyvä osoitus yrityksen arvoista ja ajankohtaisuudesta!

Pakkaus, johon tuote pakataan on tärkeä osa brändiviestintää ja sitouttavaa markkinointia etenkin verkkokauppiaille, mutta myös teollisuuden ja logistiikan toimijoille. Matkallaan kuljetusjärjestelmän läpi pakkauksen kohtaa suuri joukko potentiaalisia asiakkaita aina varastohenkilökunnasta autonkuljettajiin ja kokoonpanotyöntekijöistä myyjiin. Vastuullisen ja modernin mielikuvan herättäminen jo vaikkapa harkittujen pakkausmateriaalien kautta on edullinen ja tehokas tapa kertoa yrityksestäsi jokaiselle pakkauksesi kohtaavalle.Tutustu käytännön kokemuksiin vihreään vaihtamisesta!Mercamerin kaikkien tuotteiden CO2 päästöt lasketaan ISO 14040, ISO 14044, EN 15804 ja LCA handbook of the ILCD mukaisesti.
Katso tuotekohtaiset (Scope 3) päästöt verkkopalvelustamme.


Yhteystiedot

Mikko Lindevall
Mikko Lindevall
Ympäristövastuullisten ratkaisujen tuotepäällikkö