VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) on yleistermi maailmanlaajuisesti käytössä olevalle erittäin tehokkaalle ruosteenestomenetelmälle, joka perustuu kaasuuntuvaan suoja-aineeseen. VCI toimii muodostaen tuotteelle suojaavan kalvon, joka estää hapen, kosteuden ja muiden ruostuttavien aineiden pääsyn metallisille pinnoille. Kun tuote poistetaan pakkauksestaan, VCI-kaasu haihtuu täysin, jättämättä pinnoille minkäänlaista pinnoitetta.

Mercamerin valikoimasta löydät huippulaadukkaat seritifioidut Cortec® VpCI®- tuotteet. VpCI® (Vapor Phase Corrosion Inhibitor) on korroosionestoon erikoistuneen Cortec Corporationin® patentoima VCI-menetelmä, joka takaa erityisen turvalliset, laadukkaat ja ympäristön kannalta vastuulliset tuotteet. Kaikki Cortec® VpCI®-tuotteet ovat terveydelle vaarattomia eivätkä vaadi käyttäjältä esimerkiksi hengityssuojaimen tai suojalasien käyttöä. Valikoimastamme löydät monia eri VpCI®- tuotteita erilaisiin käyttötarpeisiin: VCI-kiristekalvot, VCI-taitto- ja tasokalvot, VCI- sukat, VCI- paperit, VCI- öljyt ja suoja-aineet, VCI- huput ja VCI- pussit sekä salpapussit. Lisäksi tarjoamme entistäkin ympäristövastuullisemmat korroosionestoratkaisut Cortecin® biohajoavissa Ecoworks- tuotteissa ja PCR- kierrätetyissä tuotteissa.


Lisätietoja:

VpCI®-pakkaukset ovat väriltään läpinäkyvän sinisiä tai läpinäkymättömän valkoisia. Kalvoissa on painatus, joka kertoo valmistajan, päiväyksen sekä eränumeron. Suosittelemme merkitsemään pakkaukset VCI-huomiotarralla tai teipillä. Kun pakkaus avataan, VpCI®-inhibiitti haihtuu/poistuu itsestään ilmanvaihdon mukana. VpCI®-pakkausta voi käsitellä kuten normaalia muovipakkausta mutta VpCI-muovin rikkotumista on vältettävä, jotta suojaava kaasu pysyisi pakkauksessa. Mikäli pakkaukseen tulee reikä/repeämiä on ne paikattavia pikimmiten esimerkiksi teipillä. Suojahanskojen käyttäminen pakatessa on suositeltavaa, jotta vältytään sormenjälkien aiheuttamalta korroosiolta. 


Cortec® VpCI® - kiristekalvot
VCI- kiristekalvot
Cortec® VpCI®- huput
VCI- vekki- ja 3D-huput
Cortec® VpCI® - öljyt ja suoja-aineet
VCI- öljyt ja suoja-aineet
Cortec® VpCI®- inhibiitit
VCI- inhibiitit, biopadit ja emitterit
PCR-kierrätetty Cortec® VpCI®
VCI- taso- ja taittokalvot
Cortec® VpCI® - taso- ja taittokalvot
VCI- taso- ja taittokalvot
Cortec® Biohajoava VpCI®
VCI- taso- ja taittokalvot
Cortec® VpCI® -oheistuotteet
suositellaan VCI- tuotteiden kanssa käytettäväksi