Varastovalikoimastamme löytyy sopiva käärintäkalvo peruskoneista aina täysautomaattisiin käärintäkoneisiin saakka. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi kalvon valinnassa on käärintäkoneen lisäksi otettava huomioon myös käärittävän lavan ominaisuudet. Myös sidonnan turvallisuusnäkökulmat on huomioitava. Parhaaseen tulokseen päästään asiantuntijamme kanssa tehdyn testauksen ja analyysin jälkeen. Konekiristekalvot edustavat laadullisesti kiristekalvojen ehdotonta huippua. Valikoimassamme on sopivat konekiristekalvot manuaalisiin, puoliautomaattisiin sekä jopa yli 300 % esikiristäviin erittäin nopeisiin täysautomaattisiin käärintäkoneisiin saakka. Ajanmukaiset valmistusmenetelmät sekä säännölliset testaukset varmistavat kalvon suorituskyvyn ja laadun.

Lue lisää
Konekiristeet Greentec
Uuden ajan GreenTec- konekiristekalvot
Konekiristekalvot Standard
Laadukas peruskalvo koneisiin, joissa ei ole esikiristystä.
Konekiristekalvot erikoisleveydet
Erioisleveydet esimerkiksi erilaisiin vaakakäärintäkoneisiin tai normaalia leveämmällä käärintäkelkalla varustettuihin koneisiin.
Konekiristekalvot Power
Laadukas kalvo koneisiin, joissa on esikiristys välillä 200-250%
Konekiristekalvot Power Plus
Laadukas kalvo koneisiin, joissa on esikiristys on yli 250%.
PCR-Konekiristekalvot
Laadukas peruskalvo koneisiin PCR-kierrätetystä muovista.

Tarjoamme myös värilliset kiristekalvot, erikoisleveydet esimerkiksi spriraalikäärintäkoneisiin, erittäin liukkaalla tai tahmealla pinnalla varustetut kalvot sekä painetut kiristekalvot. Valikoimistamme löytyy myös GreenTec-kiristekalvosarja, yhdistyy pohjoismainen osaaminen, ekologisuus, kustannussäästöt sekä tinkimätön tehokkuus kuljetussidonnassa. GreenTecin käytön aloittaneet asiakkaamme ovat keskimäärin tuottaneet 43 % vähemmän jätettä, vähentäneet logistiikkakuluja kiristeiden osalta 43 % ja säästäneet kustannuksissa 18 %.