Ajankohtaista

Mukavaa ja rauhallista joulunaikaa!

Vuosi lähenee loppuaan. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan taas ensi vuonna. Palvelemme teitä normaalisti joulun välipäivinä klo. 8.00-16.00 välisenä aikana.

Pohjanmaan Teollisuusmessut Seinäjoella 22.11!

Esittelemme vanteutusratkaisuja mm. ErgoPack-lavavannehtijan sekä akkuvannekoneet. Tervetuloa tutustumaan osastollemme A495! Rekisteröidy kävijäksi: https://registration.contio.fi/pohjanmaanexpo/Registration/Login?id=1036-T_1036-134

Markkinoiden nopein kutistus Ripackilla

Syyskausi on meneillään ja veneiden suojaaminen talviteloille on ajankohtaista. Tai tarvitsetko kutistesuojaa rakennusten tai teollisuuden pakkaamisessa? Meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen ja tehokkaaseen kutistepakkaamiseen! Muistathan myös huollattaa laitteesi säännöllisesti. Tarjoamme valtuutettuna jälleenmyyjänä huoltopaketin, jolla varmistat turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin.

Mercamer Alihankintamessuilla 26-28.9!

Tänä vuonna esittelemme messuilla kaksi uutta palveluamme, joilla saat optimoitua helposti niin pakkaamisen CO2- päästöt kuin varastontäydennykset. Lisäksi pääset tutustumaan laajaan ja uudistuneeseen pakkausmateriaali- ja konevalikoimaamme. Tervetuloa Tampereen messukeskukseen osastolle D178!

Kaikki Mercamerin myyntirahdit kulkevat nyt 100% uusiutuvilla polttoaineilla

Meille vastuullisuus on konkreettisia tekoja - siksi olemme panostaneet päästöjen minimoimiseen niin myyntirahtiemme kuin varastoinnin ja toimitilojemme osalta. Vaihtamalla kaikki myyntirahtimme kulkemaan uusiutuvilla polttoaineilla pienennämme kuljetusten hiilijalanjälkeä jopa 90% ja päivitettyämme toimitilamme ja varastomme uusiin, energiatehokkaisiin tiloihin olemme hyvää vauhtia matkalla kohti ympäristövastuutavoitteitamme. Asiakkaanamme ja kumppaninamme olet jatkossa osa entistäkin vastuullisempaa yhteistyötä!

Palvelemme teitä koko kesän!

Suomen suvi on kauneimmillaan! Emme karkaa koko porukalla kesälaitumille, vaan palvelemme teitä läpi kesän arkisin klo. 8-16, p. 010 5633 155, palvelukeskus@mercamer.fi

Suosikkituotteet ominaisuus!

Asiakkaiden toiveet on kuultu ja olemme kehittäneet verkkokauppaamme. Verkkokauppaamme kirjautunut käyttäjä voi nyt kerätä suosikkituotteet omalle sivulleen! Tuotteiden lisääminen on helppoa ja nopeaa. Suosikkituotteita merkitsemällä löydät haluamasi tuotteet jatkossa helposti Suosikkituotteet-sivulta.

Kesätöihin Mercamerille!

Etsimme 1-2 reipasta myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023 joko Vantaan tai Turun Logomon konttoreille. Työn aloitus on toukokuun alkupuolella ja kesto elokuun loppuun.

Mercamer pakkauskoneiden valitsin!

Löydä itsellesi ja tuotteillesi helposti sopiva lavankäärintäkone Mercamerin pakkauskone valitsimen avulla! Syötä valitsimeen lavatietosi ja vertaile ehdotettuja vaihtoehtoja eri konetyypeistä ja suositeltavasta kiristekalvosta. Lähetä tarjouspyyntö valituista vaihtoehdoista tai valitsemillasi tiedoillasi ja tarjoamme koneen varusteltuna juuri tarpeidesi mukaan.

Kiitos asiakaskyselyyn osallistuneille!

Suuri kiitos jokaiselle asiakaskyselyymme osallistuneelle! Saimme vastauksia kaikkiaan 750 kappaletta, joiden avulla kehitämme toimintaamme ja palvelemme teitä jatkossa entistäkin paremmin. Vastaukset kartuttivat myös lahjoitussummaa SPRn arvokkaalle avustustyölle Ukrainassa - kiitos että olit mukana auttamassa!