Ajankohtaista

Vuosi paketissa! 📦🎁

Suuri kiitos yhteistyöstä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyötahoille! Odotamme innolla yhteistä menestystä myös tulevana vuonna. Tänäkin jouluna tuemme joulukorttirahoilla Tukikummien toimintaa lasten ja nuorten hyväksi 🧡

Lämpimästi tervetuloa perinteiselle joulupuurolle ja tupareihin 14.12.! ✨

Maittavan puuron ja mukavien juttutuokioiden lomassa pääset myös tutustumaan pääkonttoriimme ja juhlistamaan muuttoa. Ilmoittaudu mukaan ti 13.12. mennessä joko 010 5633 155 tai palvelukeskus@mercamer.fi!

Myyntiassistentin paikka auki!

Joukkomme kasvaa taas - tervetuloa hakemaan myyntiassistentin paikkaa Vantaan tai Turun Logomon toimipisteelle!

MOS

MOS, eli Mobile Ordering System - tuttavallisemmin Mossi, on mobiililaitteille optimoitu, selainpohjainen tilausjärjestelmä vaivattomaan varastontäydennykseen.

Mercamer Pohjanmaan Teollisuudessa 23- 24.11!

Tervetuloa Mercamerin osastolle A320 Pohjanmaan Teollisuus- messuille! Pääset tutustumaan valikoimaamme sekä asiantuntijoihimme Elinaan ja Jouniin.

Pääkonttori muuttaa!

1.11. lähtien pääkonttorin uusi osoite on Uutistie 3B, 01770 Vantaa. Tervetuloa tutustumaan tuoreisiin tiloihin asoinnin yhteydessä - ja tupareihin joulukuussa! ☃

Palvelu paranee - kumppaninamme e21

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaskokemus edellä 💭

Mercamer Alihankintamessuilla 27-29.9!

Tervetuloa tutustumaan meihin ja uutuuksiin Tampereen messukeskukseen osastolle D178!

Uutuus SPRICKiltä: Paperjet Fit

Valikoimaan on saapunut SPRICKin uutukainen Paperjet Fit- pakkaustäytekone, joka sopii tuottamansa kapean ja kestävän täytteen vuoksi täydellisesti etenkin pienempiin, vahvaa suojausta kaipaaviin pakkauksiin

Pohjoismaiden laajin konevalikoima - nyt suoraan hyllystä!

Suurin osa valikoimamme suosituimmista pakkauskoneista löytyy varastoltamme valmiina toimitukseen, joten saat koneen käyttöösi heti tilauksen jälkeen.

Täyshuolto Ripack-kutistepistooleihin

Tilaa kätevä ja kattava huolto, joka varmistaa välineiden toimivuuden ja tehokkuuden!

Täsmävinkki Drinktec- messuille!

Oletko lähdössä juoma-alan suurimmille messuille Drinktec Müncheniin 12-16 syyskuuta?

Uusia rekryjä auki!

Tällä kertaa haemme sekä määräaikaisia että vakituisia Mercamerilaisia 📦

Varastomme muuttaa

Mercamerin varasto siirretään 26-29.5 välisenä aikana juuri valmistuneisiin tiloihin Sipooseen!

Haussa myyntiassistentti!

Etsimme Mercamerille aktiivista ja palveluhenkistä myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Piispankylän pääkonttoriin.

Mercamer PacTecissa 18-19.5.

Ensi viikolla 18-19.5. järjestetään taas PacTec- messut Messukeskuksessa ja olemme tietysti paikan päällä - osastolla 6M49!

PCR- kalvot valikoimaan!

Kierrätysmuovien vastuullisin vaihtoehto, meidän kuluttajina kierrättämäämme muovijätettä hyödyntävät PCR- kalvot ovat saapuneet valikoimaan niin käsi-, kuin konekiristeenä. Löydät ne lisäämällä hakukenttään PCR!

Uutta sivuilla: Kokemuksia Mercamerista!

Sivuille on lisätty Kokemuksia- osio, josta pääset tutustumaan case-kertomuksiin niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden näkökulmasta. Löydät Kokemuksia- kohdan sivun oikeassa ylälaidassa olevasta valikosta.

Verraton- huoltosopimus

Kustannustehokas huoltosopimus kiinteällä kuukausihinnalla on nyt saatavilla useisiin Robopacin ja Transpakin koneisiin - alk. 39 € /kk!