pakkaamisen automatisointi headerkuva

Pakkaamisen automatisointi

Automaattisten pakkausratkaisujen suurimmat hyödyt ovat työkulujen pieneneminen, ergonomian ja työn mielekkyyden lisääntyminen sekä pakkauslaadun vakioituminen. Pakkaamisen tehokkuus moninkertaistuu edullisesti ja vaivattomasti pienilläkin muutoksilla.

Pakkaamisen automatisointi kuva 5

 

Oikeat koneet oikeisiin vaiheisiin

Jotta automatisoinnista saisi suurimman hyödyn irti, kannattaa pakkausprosessia tarkastella työvaiheittain. Mitkä työvaiheet ovat erityisen hitaita, työläitä tai epäergonomisia? Ammattilaisemme kertovat mielellään, millaisia automaattisia ratkaisuja näihin työvaiheisiin on saatavilla ja neuvovat pakkausprosessien uudistamisessa tehokkaammiksi.

Ota yhteyttä pakkausautomaation ammattilaiseen!


Pienet muutokset, suuret tulokset

Valikoimastamme löytyy laaja skaala pakkauskoneita käsikäyttöisistä välineistä täysautomaattisiin linjastohin. Pakkaamisen automatisointia ei kuitenkaan tarvitse aloittaa järeimmästä päästä! Esimerkiksi jo yhden teippausautomaatin hankinta poistaa teippauksen työvaiheen kokonaan pakkausprosessista, säästäen niin aikaa, työkuluja kuin materiaalejakin. Samalla tämä yksinkertainen muutos parantaa pakkauksen suljennan laatua pysyvästi ja luotettavasti ja lisää pakkaustyön mielekkyyttä.

 


Pakkaamisen automatisointi kuva 1

 

Turvallisuutta ja ergonomiaa pakkaamiseen

Pakkauskoneiden käyttö tekee pakkaamisen työvaiheista paitsi tehokkaampia, myös turvallisempia ja ergonomisempia. Tuloksena pakkaamon henkilökunta välttyy huonoilta työasennoilta ja tapaturmilta, sekä kokee työnsä mielekkääksi.
Erinomainen esimerkki ergonomiaa parantavasta pakkauskoneesta on Mercamerilta yksinoikeudella löytyvä ErgoPack- vannekone, joka nopeuttaa ja helpottaa lavojen vanteitusta huomattavasti innovatiivisella tomintatavallaan.
TP702B

 

Huoletonta koneenkäyttöä Verraton- huoltosopimuksella

Verraton- huoltosopimus on vaivaton ja kustannustehokas tapa varmistaa koneidesi toimivuus laadukkailla ja säännöllisillä huolloilla kiinteään kuukausihintaan. Voit solmia Verraton-huoltosopimuksen uuteen koneeseesi oston yhteydessä tai jo käytössäsi oleviin Verraton- huoltosopimuksen piirissä oleviin koneisiin. Hinta alkaen 39 € / kk!


Tutustu käytännön kokemuksiin pakkaamisen automatisaatiosta!Yhteystiedot

Jouni Koskinen
Tekninen myynti- ja jälkimarkkinointipäällikkö