Täysautomaattiset kiristekäärintäkoneet

ROBOPAC on valmistanut automaattisia käärintäkoneita usean kymmenen vuoden ajan ja toimittanut niitä kaikkialle maailmaan. Nykyään tehdas valmistaa vuodessa noin 500 konetta ja ne edustavat alansa viimeisintä tekniikkaa. Kysy näistä koneista lisää asiantuntijaltamme, niin kartoitamme käyttöösi parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Voit katsoa malleista tarkempia tietoja myös valmistajan sivuilta.


Tutustu tästä Mercamerin ja Robopacin yhteistyöhön!

Tarkista myös Tiedostot-välilehdeltä löytyvä Mercamerin esite automaattisista kääre- ja kiristehuppukoneista sekä niiden tuomista hyödyistä!


HELIX EVO -sarjan kampikäärintäkoneet

Helix-mallisto on tarkoitettu automaattisiin kuljetinlinjoihin, joissa lavakuorma tulee kääriä taloudellisesti ja nopeasti. Lavakuorma on käärittäessä paikoillaan jolloin kevyidenkin tuotteiden käärintä on helppoa. Kaikissa Helix-sarjan koneissa on kiristekalvon esikiristyslaitteisto, joka on säädettävissä käärintäohjelman mukaan sekä muistiin asetettavat käärintäparametrit mahdollisille eri lavatyypeille. Koneen helppokäyttöisestä koskeutusnäytöstä voidaan valita käärintäohjelmat ja -asetukset. Koneisiin on saatavissa laajat optiovarusteet, mm. integroitu päälliarkkilaitteisto.

 

GENESIS-kehäkäärintäkoneet

GENESIS-sarjan modernit automaattikoneet ovat oikea valinta, kun vaaditaan korkeampaa kapasiteettia ja viimeisteltyä käärintätulosta. Koneet voidaan asentaa automaattisiin kuljetinlinjoihin tai lavausrobottien yhteyteen. Monipuolisten käärintäohjelmien ja erillisten toimintojen valinta on helppoa suomenkielisestä kosketusnäytöstä.

GENESIS FUTURA- ja HS-malleissa kehällä ei ole lainkaan virtajohtimia vaan mm. esikiristysmoottoreille tarvittava virta hoidetaan langattomasti lataamalla erillisiä akkuja aina kun kehä on ns. kotiasemassa. Ratkaisu poistaa virtajohtimien sähkön- ja tiedonsiirtoon liittyvät ongelmat, ja samalla vähentää merkittävästi koneeseen kohdistuvien pyörivien ja liikkuvien osien painoa ja kuormitusta. Lisäksi ylläpito-, käyttö- ja korjauskustannukset ovat halvempia.

GENESIS THUNDER - nopeampi kuin koskaan!
Markkinoiden johtava suorituskyky, jopa yli 200 käärittyä lavaa tunnissa.
Katso tästä Genesis Thunderin esittelyvideo.

 

RotoTec 3000 automaattinen käärintäkone

Automaattisessa RotoTec 3000 -mallissa lava pysyy käärittäessä paikallaan ja laite soveltuu monentyyppisten lavojen käärintään. RotoTech 3000:ssa on kaikki automaattisen käärinnän ominaisuudet; esikiristinlaitteisto, kalvon saumain/tarrain/katkaisu ja tarvittaessa se voidaan varustaa integroidulla päälliarkkilaitteella.

RotoTec 3000 voidaan tarvittaessa varustaa kuljettimilla jolloin se toimii ns. käärintäasemana. Käärintäkapasiteetti n. 30 – 35 lavaa / h.