Täysauto­maattiset kiristekäärin­täkoneet

ROBOPAC on valmistanut automaattisia käärintäkoneita usean kymmenen vuoden ajan ja toimittanut niitä kaikkialle maailmaan. Nykyään tehdas valmistaa vuodessa noin 500 konetta ja ne edustavat alansa viimeisintä tekniikkaa.

HELIX EVO -sarjan kampikäärintäkoneet

Helix-mallisto on tarkoitettu automaattisiin kuljetinlinjoihin, joissa lavakuorma tulee kääriä taloudellisesti ja nopeasti. Lavakuorma on käärittäessä paikoillaan jolloin kevyidenkin tuotteiden käärintä on helppoa. Kaikissa Helix-sarjan koneissa on kiristekalvon esikiristyslaitteisto, joka on säädettävissä käärintäohjelman mukaan sekä muistiin asetettavat käärintäparametrit mahdollisille eri lavatyypeille. Koneen helppokäyttöisestä koskeutusnäytöstä voidaan valita käärintäohjelmat ja -asetukset. Koneisiin on saatavissa laajat optiovarusteet, mm. integroitu päälliarkkilaitteisto.

Helix MAX yhdistää kehä- ja kampikäärinnän parhaat puolet

Mercamer esittää HELIX MAX Robopacin uusimman automaattisen kampikäärintäkone version.

PATENTOITU kahden rullan esikiristävä kalvonjakokelkka tarjoaa repeytymistä kestävän käärinnän, korkean tuottavuuden, sekä helppokäyttöisyyden, matalilla huollon kustannuksilla.

robopac helix max käärintäkone

GENESIS-kehäkäärintäkoneet

GENESIS-sarjan modernit automaattikoneet ovat oikea valinta, kun vaaditaan korkeampaa kapasiteettia ja viimeisteltyä käärintätulosta. Koneet voidaan asentaa automaattisiin kuljetinlinjoihin tai lavausrobottien yhteyteen. Monipuolisten käärintäohjelmien ja erillisten toimintojen valinta on helppoa suomenkielisestä kosketusnäytöstä.

GENESIS FUTURA- ja HS-malleissa kehällä ei ole lainkaan virtajohtimia vaan mm. esikiristysmoottoreille tarvittava virta hoidetaan langattomasti lataamalla erillisiä akkuja aina kun kehä on ns. kotiasemassa. Ratkaisu poistaa virtajohtimien sähkön- ja tiedonsiirtoon liittyvät ongelmat, ja samalla vähentää merkittävästi koneeseen kohdistuvien pyörivien ja liikkuvien osien painoa ja kuormitusta. Lisäksi ylläpito-, käyttö- ja korjauskustannukset ovat halvempia.

RotoTec 3000 automaattinen käärintäkone

Automaattisessa RotoTec 3000 -mallissa lava pysyy käärittäessä paikallaan ja laite soveltuu monentyyppisten lavojen käärintään. RotoTech 3000:ssa on kaikki automaattisen käärinnän ominaisuudet; esikiristinlaitteisto, kalvon saumain/tarrain/katkaisu ja tarvittaessa se voidaan varustaa integroidulla päälliarkkilaitteella.

RotoTec 3000 voidaan tarvittaessa varustaa kuljettimilla jolloin se toimii ns. käärintäasemana.

Käärintäkapasiteetti n. 30 – 35 lavaa / h.

ROTOTEC-3000-85mm

ROBOPAC SPIROR ja ORBIT -sarjan käärintäkoneet

SPIROR ja ORBIT -sarjan koneilla voidaan kääriä pitkänomaisia tuotteita, kuten alumiiniprofiileita, putkinippuja tai sahatavaraa. Koneet voidaan liittää olemassa olevaan kuljetinlinjaan tai ne voivat toimia ns. käärintäasemana.

Mallistosta valitaan oikea kone asiakkaan lähtötietojen mukaan, riippuen esim. tuotteen koosta ja kapasiteettivaatimuksesta.

SPIROR ja ORBIT-koneet ovat logiikkaohjattuja. Optiona koneisiin on saatavissa mm. päätykalvolaitteisto, tuotekeskittimet ja lisäkuljettimet.

ORBIT-16
Spiror

Mercaroll Spiral

Mercaroll Spiral -käärintäkoneilla pakataan kiristekalvoon pitkänomaisia tuotteita kuten alumiiniprofiileja, putkinippuja tai sahatavaraa. Koneet voivat olla joko puoli- tai täysautomaattisia ja ne voidaan varustaa erityyppisillä kuljettimilla.
Käytettävä kehäkoko valitaan asiakkaan tuotemittojen mukaan. Mallistoon kuuluvat mm. 400-, 600-, 800-, 1000-, 1400- ja 1600-kehämittaiset koneet.
Spiral-koneet ovat logiikkaohjattuja ja lisävarusteina niihin voidaan liittää mm. päätykalvolaitteisto ja moottorisoitu esikiristinyksikkö. Pakkausmateriaalina käytetään kiristekalvoa.

Mercaroll Spiral

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube