ROBOPAC-kiristekäärintäkoneet

Mallisto on jaettu kolmeen eri luokkaan: EcoPlat, MasterPlat ja RotoPlat -lavankäärintäkoneet.

Käärintätarpeesta riippuen mallistoista on valittavissa sopivin vaihtoehto. Yhteistä eri malliston käärintäkoneille on korkea laatu ja luotettava toiminta.

EcoPlat-mallistossa on kaksi eri perusmallia. Helppokäyttöiset ohjelmavalinnat ja varmatoimisuus takaavat hyvän käärintätuloksen. Kalvon kiristyksen säätöön käytetään mekaanista jarrutelaa.

MasterPlat-malliston käärintäkoneissa on laajemmat ohjelmavalinnat, lisäksi kone voidaan toimittaa erityyppisillä optioilla, mm. päällipuristimella ja korkeammalla käärintäkorkeudella. Saatavana myös ns. pumppuvaunuversio (TP). PGS-mallissa kalvon moottoritoiminen esikiristyslaitteisto on vakiona. MasterPlat-malliston käärintäkoneisiin voidaan laittaa muistiin kolme eri käärintäohjelmaa.

RotoPlat-käärintäkoneet edustavat pyöriväpöytäisten koneiden uusinta teknologiaa. Malliston koneet ovat varustettu MULTILEVEL CONTROL -ohjelmistolla, jolla käärittävän tuotteen korkeus voidaan jakaa viiteen eri tasoon. Tällöin käärinnän asetukset, kalvon kireys ja esikiristys voidaan säätää tarkasti lavan oikeaan kohtaan, saavuttaen mahdollisimman turvallinen ja kalvoa säästävä käärintä.

Saatavilla kolmella eri kalvonjakokelkka vaihtoehdolla: FR-elektromagneettisella kiristyksellä, PDS-(Power Dual Stretch) moottorisoitu kiinteä esikiristys, sekä PVS (Power Dual Stretch) moottorisoitu esikiristys kahdella moottorilla, jolloin esikiristys säädettävissä portaattomasti 150 – 400%.

ROBOPACin käärintärobotit ovat akkutoimisia, lavan ympäri kulkevia käärintävaunuja. Kun käärintäohjelma on valittu, vaunu etenee automaattisesti lavan kulmat tunnistaen. Lavakorkeus mitataan automaattisesti valokennolla. Esteen sattuessa turvakehä pysäyttää koneen välittömästi. Laitteet ovat vahvarakenteisia ja yhdellä latauksella voi kääriä akusta mallista riippuen 150 – 250  lavaa.

RoboPac-kampikäärintäkoneet ovat loistava ratkaisu erityisesti epävakaiden tuotteiden käärimiseen. Kuormalavan paikallaan pysyminen, jolloin käärinnän tapahtuessa pyörivän kammen avulla, on usein erittäin tärkeä ominaisuus erilaisissa kohteissa. koneet ovat korkealaatuisina, sekä erinomaisilla teknisillä ominaisuuksiltaan ihanteellinen valinta kääriä kuormalavat luotettavasti ja tehokkaasti.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Katso video ROBOPAC RotoPlat -käärintäkoneesta

Katso video ROBOPAC Master -käärintärobotista

Pitkäntavaran käärintä – ROBOPAC Compacta 4/6/9/12

Compacta-koneet on tarkoitettu pitkänomaisten tuotteiden sekä käärintään että niputukseen. Koneissa on vakiona paineilmatoiminen kalvon tarrain/katkaisutoiminto ja kalvokireyden mekaaninen säätö.

Mercaroll Spiral

Mercaroll Spiral -käärintäkoneilla pakataan kiristekalvoon pitkänomaisia tuotteita, kuten alumiiniprofiileja, putkinippuja tai sahatavaraa. Koneet voivat olla joko puoli- tai täysautomaattisia ja ne voidaan varustaa erityyppisillä kuljettimilla.

Käytettävä kehäkoko valitaan asiakkaan tuotemittojen mukaan. Mallistoon kuuluvat mm. 400, 600, 800, 1000, 1400, 1600 -kehämittaiset koneet.

Spiral-koneet ovat logiikkaohjattuja ja lisävarusteina niihin voidaan liittää mm. päätykalvolaitteisto ja moottorisoitu esikiristinyksikkö. Pakkausmateriaalina käytetään kiristekalvoa.

Mercaroll Spiral

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube