ROBOPAC-kiristekäärintäkoneet

Mallisto on jaettu kolmeen eri luokkaan: EcoPlat, MasterPlat ja Rotoplat -lavankäärintäkoneet.

Käärintätarpeesta riippuen mallistoista on valittavissa sopivin vaihtoehto. Yhteistä eri malliston käärintäkoneille on korkea laatu ja luotettava toiminta.

EcoPlat-mallistossa on kaksi eri perusmallia. Helppokäyttöiset ohjelmavalinnat ja varmatoimisuus takaavat hyvän käärintätuloksen. Kalvon kiristyksen säätöön käytetään mekaanista jarrutelaa.

MasterPlat-malliston käärintäkoneissa on laajemmat ohjelmavalinnat, lisäksi kone voidaan toimittaa erityyppisillä optioilla, mm. päällipuristimella ja korkeammalla käärintäkorkeudella. Saatavana myös ns. pumppuvaunuversio (TP). PGS-mallissa kalvon moottoritoiminen esikiristyslaitteisto on vakiona. MasterPlat-malliston käärintäkoneisiin voidaan laittaa muistiin kolme eri käärintäohjelmaa.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

RotoPlat-mallisto

Uudet puoliautomaattiset 308/508/708-mallit edustavat uusinta käärintätekniikkaa. Monipuolisten käärintäparametrien ja muistiin asetettavien käärintäohjelmien avulla saavutetaan ihanteellinen lopputulos.

Mallien välinen tärkein ero on erityyppiset kalvonjakokelkat ja kalvon kireyden säätö. 308-malleissa on jarrutelat, 508- ja 708-mallIen moottoritoimisella esikiristystelastolla saavutetaan kalvon parempi hyötykäyttö. Kaikissa malleissa käärintäparametrit valitaan modernista kosketusnäytöstä.

Lisäksi ns. pumppuvaunuversiot (TP) ja erittäin laaja lisävarustevalikoima, mm. päälipuristin ja vaakavarustus. Saatavana myös INOX-malli kalanjalostus- ja elintarvikealan tarpeisiin.

Katso video ROBOPAC RotoPlat -käärintäkoneesta

ROBOPAC EcoWrap ja Rotary/RotoTech

RoboPac EcoWrap ja Rotary/RotoTech ovat uusia puoliautomaattisia kampikäärintäkoneita, joissa lava on käärinnän aikana paikallaan.

Helppokäyttöinen EcoWrap sopii erityisesti raskaiden lavojen käärintään. Kalvon kireyttä säädetään mekaanisella jarrulla.

Monipuolisempi Rotary/RotoTech-mallisto voidaan varustaa erityyppisillä kalvonjakokelkoilla optimaalisen käärintätuloksen saavuttamiseksi. Kosketusnäytöstä valitaan tarvittavat käärintäparametrit. Lisäksi koneen kammen pituus on säädettävissä maks. 1400 x 1400 lavakoolle ja se voidaan varustaa mm. automaattisella saumain/tarrainlaitteella.

Katso video ROBOPAC EcoWrap -käärintäkoneesta

ROBOPAC Master- ja S6 -käärintärobotit

ROBOPACin käärintärobotit ovat akkutoimisia, lavan ympäri kulkevia käärintävaunuja. Kun käärintäohjelma on valittu, vaunu etenee automaattisesti lavan kulmat tunnistaen. Lavakorkeus mitataan automaattisesti valokennolla. Esteen sattuessa turvakehä pysäyttää koneen välittömästi. Laitteet ovat vahvarakenteisia ja yhdellä latauksella voi kääriä jopa 250 lavaa.

ROBOPAC Master -sarja on uusi mallisto, joka on kehitetty käyttäjälähtöisesti. Kaksi eri kalvonjakokelkkavaihtoehtoa (FRD ja PDS) ja akkuvaihtoehtoa (75 Ah ja 110 Ah) käärintätarpeesta riippuen. Helppokäyttöinen ohjainpaneeli valitsinpyörällä ja näytöllä, josta voi valita monipuoliset käärintäparametrit.

ROBOPAC S6:ssa on viisi eri kalvonjakokelkkavaihtoehtoa käärintätarpeesta ja lavakuormasta riippuen. Käärintäohjelmien ja parametrien säätö tapahtuu monipuoliselta kosketusnäytöltä. S6 pystyy yhdellä latauksella käärimään yli 250 lavaa.

Katso video ROBOPAC Master -käärintärobotista

Katso video ROBOPAC Robot S6 PET -käärintärobotista

Pitkäntavaran käärintä – ROBOPAC Compacta 4/6/9/12

Compacta-koneet on tarkoitettu pitkänomaisten tuotteiden sekä käärintään että niputukseen. Koneissa on vakiona paineilmatoiminen kalvon tarrain/katkaisutoiminto ja kalvokireyden mekaaninen säätö.

Katso video ROBOPAC Compacta Tires -käärintärobotista

Katso video ROBOPAC Compacta -käärintärobotista

Katso video ROBOPAC Compacta Suspension Packaging MIX -käärintärobotista

Mercaroll Spiral

Mercaroll Spiral -käärintäkoneilla pakataan kiristekalvoon pitkänomaisia tuotteita, kuten alumiiniprofiileja, putkinippuja tai sahatavaraa. Koneet voivat olla joko puoli- tai täysautomaattisia ja ne voidaan varustaa erityyppisillä kuljettimilla.

Käytettävä kehäkoko valitaan asiakkaan tuotemittojen mukaan. Mallistoon kuuluvat mm. 400, 600, 800, 1000, 1400, 1600 -kehämittaiset koneet.

Spiral-koneet ovat logiikkaohjattuja ja lisävarusteina niihin voidaan liittää mm. päätykalvolaitteisto ja moottorisoitu esikiristinyksikkö. Pakkausmateriaalina käytetään kiristekalvoa.

Mercaroll Spiral

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Copyright © Mercamer Oy

  youtube