Julkaistu: 29.04.2024
aj-kuva cortec-kumppanuus

Cortec® VpCI®- tuotteiden koko valikoima nyt yksinoikeudella Mercamerilta!

Mercamer on laajentanut yhteistyönsä laadukkaista ja vastuullisista korroosionestotuotteistaan tunnetun Cortec® Corporationin kanssa strategiseen kumppanuuteen - mikä tarkoittaa, että saat jatkossa Cortecin® koko valikoiman yksinoikeudella Mercamerilta!

Kumppanuus on osa entistäkin suurempaa panostustamme korroosionestoon, niin asiantuntemuksen kuin tuotevalikoimamme osalta.
Amerikkalainen Cortec Corporation® on lähes 50 vuotta alan kehitystä johtanut uranuurtaja, jonka ratkaisut mm. Yhdystavaltain asevoimille, ilmailualalle ja maailman suurimpien valmistavien yritysten käyttöön ovat vieneet korroosionestoteknologiaa eteenpäin maailmanlaajuisesti. Cortecin® kehittämät innovaatiot, kuten vesiliukoiset suoja-aineet, VpCi®, ja biohajoavat sekä PCR- kierrätetyt tuotteet tekevät ruostesuojauksesta helppoa, turvallista ja ympäristön kannalta vastuullista. Laajasta valikoimasta löytyy oikea tuote jokaiseen käyttötarkoitukseen ja haastaviinkin olosuhteisiin.

Tutustu valikoimaan alta!