Pakkaus­materiaalit erilaisiin pakkaustarpeisiin

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa kalvot, pussit, teipit, pahvit, pakkaussuojat sekä muut tarvikkeet asiakkaidemme kaikkiin pakkaustarpeisiin.

Oikeilla materiaalivalinnoilla säästät pakkaamisen kokonaiskustannuksissa. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat pakkausratkaisut. Toimitamme myös asiakkaan mittojen mukaan tehtyjä painettuja ja painamattomia laatikoita.

Jos et löydä hakemaasi tuotetta tältä sivustolta, voit selata laajaa tuotevalikoimaamme verkkokaupassa!

GreenTec – entistä kestävämpi kiristekalvo

GreenTec on paras kiristekalvomme. Siinä yhdistyy pohjoismainen osaaminen, ekologisuus, kustannussäästöt sekä tinkimätön tehokkuus kuljetussidonnassa.

GreenTec-kiristekalvo on osa ISO14001-laatusertifikaattimme mittareita, joilla seuraamme asiakkaidemme tuloksia. Olemme Mercamerilla matkalla kohti kestävämpää kehitystä ja kutsumme myös sinun yrityksesi mukaan!


Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

0 %

VÄHEMMÄN JÄTETTÄ

0 %

VÄHEMMÄN RULLANVAIHTOJA

0 %

VÄHEMMÄN LOGISTIIKKAA

0 %

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

youtube