Vyötekoneet

BandAll-vyötekoneet tuotteiden sinetöintiin, niputtamiseen ja markkinointiin

BandAll-koneilla voidaan vyöttää tuotteita tai ryhmäpakkauksia. Vyöte syötetään automaattisesti koneen kehälle ja kiristetään tuotteen ympärille. Kehän (patentoitu) alipaineistusmekanismi varmistaa vyötteen siirron. Vyötteen saumaus tehdään lämpövastuksella vyötteen koko leveydeltä. Kireys on paineilmatoimisesti portaattomasti säädettävissä erityyppisille tuotteille, kuten esitteille, muovirasioille, ryhmäpakkauksille yms.

BandAll-mallistoon kuuluvat sekä manuaali- että automaattikäyttöiset koneet. Lisäksi kehän komponentteja voidaan räätälöidysti sijoittaa tuotepakkauslinjoihin.

Vyötemateriaalina käytetään voimapaperia, PE-, BOPP-, OPP-muovia tai PLA-materiaalia sekä näiden yhdistelmiä. Vyötteen materiaali, leveys tai paksuus valitaan tuotteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi siihen voidaan painaa monipuolista tuotetietoa tai sitä voidaan käyttää myynninedistämiseen ja erilaisiin kampanjoihin.

Vyötteiden leveydet: 28, 40, 48, 60, 75, 100 ja 125 mm

Paksuudet: muovit 35 ja 50 my, voimapaperi: 85, 100, 115 ja 145 gr/m²

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube