Täysauto­maattiset kutistekoneet

Mercapak ECO 70 L

Mercapak ECO 70L -kutistekone on tarkoitettu mm. ryhmäpakkausten kutistemuovitukseen. Kone sisältää säädettävän saumausyksikön, moottoroidut rullatelineet ylä- ja alakalvolle, päällipainimen, säädettävät sivuohjaimet tunnelissa ja digitaalisen käyttöpaneelin. ECO 70L -mallissa on moottoroitu syöttökuljetin.

youtube_banneri

Maskinson-kutistemuovikoneet

Maskinson-kutistemuovikoneet ovat asiakkaan tarpeen mukaan valmistettavia kutistemuovikoneita vaativiin kohteisiin. Koeteltu tekniikka, vankka rakenne ja laadukkaat komponentit varmistavat pitkän käyttöiän. Koneissa on laaja lisävarustevalikoima mm. automaattinen kalvorullan vaihtomakasiini eri tuoteleveyksille ja sivusaumauspalkit. Käytettävä kalvonpaksuus 50–100 mikronia.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube