youtube_banneri

TP-502

TP-502-vannekone on tarkoitettu monimuotoisten pakkausten vanteutukseen. Koneen käyttö on helppoa; vanne vedetään tuotteen yli ja vanteen pää asetetaan kiristysaukkoon. Kone kiristää, saumaa ja katkaisee vanteen automaattisesti. Vannekireys säädettävissä portaattomasti etupaneelista. TP-502 on helposti siirrettävissä kääntyvien ja lukittavien pyörien ansiosta.

TP-502_red

TP-601D

TP-601D-vannekone sopii vaativampaankin vanteutukseen. Konetta voidaan käyttää joko puoli- tai täysautomaattisesti; kytkimestä valitaan käyttötapa, tuote tuodaan kehän sisälle ja vanteutetaan. Vannekireys säädettävissä etupaneelista. Automaattinen vanteen lataus ja ”virhevanteutuksen” poisto.

TP-601D_red

TP-702

TP-702 on puoliautomaatisten pöytävannehtijoiden eliittiä. Koneessa on käytetty edistyneitä teknisiä ratkaisuja, mm. harjattomia DC 24V -moottoreita. Lisäksi vanteutuspää on suunniteltu korkeaa kapasiteettia varten. Konetta on saatavana erikokoisilla kehämitoilla ja se sopii erinomaisesti pienempienkin tuotteiden tehokkaaseen vanteutukseen. Koneessa on erillinen, helppokäyttöinen käyttöpaneeli.

TP-702

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube