Käsivannekoneet

Käsivannehtijat

Columbia Eco 13-19 on helppokäyttöinen teräsvannehtija useimpiin käyttökohteisiin.


JK-1219 on käsikäyttöinen teräsvannehtija korkeaa vetolujuutta vaativiin käyttökohteisiin.


STC-30/31 on edullinen muovivannehtija monipuoliseen käyttöön.

Akkuvannehtijat

Akkuvannehtijat sopivat monipuoliseen muovivanteutukseen. Mallistosta löytyy laadukas laite käyttö-tarpeen mukaan. Vaihdettavilla ja ladattavilla akuilla voidaan suorittaa laitteesta riippuen jopa 400 vanteutuskertaa/lataus. Kaikissa laitteissa voidaan käyttää sekä PP- että PET-vanteita.

SMART MT on edullinen vaihtoehto käsitoimisille, lukoilla varustetuille kiristimille. Kiristys tehdään manuaalisesti, mutta vanteen saumaus ja katkaisu hoidetaan sähköisesti. Käsikiristyksen ansiosta sidontavoimaa on 2000 N saakka. Laite on parhaimmillaan vaativissa käyttökohteissa, esim. ulkotiloissa.

GT SMART on uuden GT-sarjan puoliautomaattinen akkuvannehtija, joka riittää useimpiin vanteutustarpeisiin. Kone on erittäin helppokäyttöinen; vanteen kireys ja saumausaika säädetään käyttöpaneelista, jonka jälkeen kone on käyttövalmis. Lisäksi valittavissa ”soft”-kiristysalue herkemmille tuotteille. Vanteutus tehdään painamalla ensin kiristys- ja sitten saumauskytkintä. Ergonomisen muotoilun ansiosta konetta on miellyttävä käyttää.

GT-1 on akkuvannehtijoiden ”yleiskone”, joka soveltuu moneen käyttökohteeseen. Kolme erikseen valittavaa käyttötoimintoa; manuaalinen ja puoli-/täysautomaattinen. Vannehtija on erittäin käyttäjäystävällinen tasapainotuksen ansiosta. Lisäksi sitä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa, ainoastaan yhden napin painalluksella. Monipuoliset säätömahdollisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät GT-1:stä oivan apuvälineen.

GT-H soveltuu erityisesti kohteisiin jossa vaaditaan helppokäyttöisyyden lisäksi vahvaa sidontavoimaa.GT-H on toiminnoiltaan ja säädöiltään kuin GT-1, mutta sidontavoimaa riittää 4500 N asti. Lisäksi laitteessa voidaan käyttää jopa 25 mm leveää vannetta.
Akku 18 V / 4.0 A.

ErgoPack-vannehtija

ErgoPack-laitteet tekevät lavojen vannehdinnasta helppoa, siistiä ja nopeaa. Laitteen tärkein ominaisuus on kuitenkin ergonomia. Käsin tapahtuvassa lavavannehdinnassa joudutaan yleensä kumartumaan vähintään neljä kertaa. ErgoPack vie vanteen lavarakenteiden välistä ”vientiketjun” avulla ja tuo sen yläkautta takaisin suoraan käyttäjälle. Ilman kumartumista!

Katso lisätietoja esitteestämme (pdf)

Lisää tuotekuvia valmistajan sivuilla

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Copyright © Mercamer Oy

youtube