Transpak Kronos H-46 -akkuvannehtija

Transpak on vuonna 1983 perustettu vannekoneiden valmistaja, joka tarjoaa alan kattavimman valikoiman. Transpak on systemaattisesti investoinut vannelaitteiden kehittämiseen, tavoitteena maksimoida tuotteiden laatu ja palvelutaso. Yhtenä maailman johtavana vannekoneiden valmistajana tärkeänä osana on kehittää jatkuvasti ympäristön vihreitä arvoja. Transpakin GreenTech projekti aloitettiin vuonna 1999 ja siitä lähtien on keskitytty laitteiden energiankulutuksen vähentämiseen, käytettävien komponenttien pidempään käyttöikään ja laadun jatkuvaan parantamiseen.

56107 Kronos H-46-A huippuluokan akkukäyttöinen vannekone, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja monipuoliset toiminnot.Soveltuu laajasti eri käyttökohteisiin kaikille eri sektoreille ja teollisuudenaloille. Vannehtijan ergonominen muotoilu ja tasapainoinen rakenne, tekevät käyttämisestä helppoa ja vaivatonta. Voidaan käyttää sekä PP- että PET-vanteita leveydellä 11–16 mm ja max kiristys jopa 2500N. Varustettu Saksassa valmistetulla harjattomalla DC-moottorilla, joka tarjoaa korkeaa laatua ja luotettavuutta. BOSCH-akku 18V ja laturi mahdollistavat jopa yli 400 vanteutuskertaa/lataus.

Transpak Kronos H 46 A akkuvannehtija

Koneen mukana toimitetaan kaksi akkua, laturi ja säätöpalat 16 mm vanneleveydelle. Toimittaessa on asennettuna 11 -13 mm.

56108 Kronos H-46-B huippuluokan akkukäyttöinen vannekone, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja monipuoliset toiminnot, erityisesti kohteisiin, jossa vaaditaan vahvaa sidontavoimaa. Voidaan käyttää sekä PP- että PET-vanteita leveydellä 16-19 mm ja max kiristys jopa 4000N. Varustettu Saksassa valmistetulla harjattomalla DC-moottorilla, joka tarjoaa korkeaa laatua ja luotettavuutta. BOSCH-akku 18V ja laturi mahdollistavat jopa yli 400 vanteutuskertaa/lataus.

Koneen mukana toimitetaan kaksi akkua, laturi ja toimittaessa on asennettuna ohjurit 16 mm vanteelle ja ne poistamalla soveltuu leveämmälle vanteelle.

ErgoPack-vannehtija

ErgoPack-laitteet tekevät lavojen vannehdinnasta helppoa, siistiä ja nopeaa. Laitteen tärkein ominaisuus on kuitenkin ergonomia. Käsin tapahtuvassa lavavannehdinnassa joudutaan yleensä kumartumaan vähintään neljä kertaa. ErgoPack vie vanteen lavarakenteiden välistä ”vientiketjun” avulla ja tuo sen yläkautta takaisin suoraan käyttäjälle. Ilman kumartumista!

Katso lisätietoja esitteestämme (pdf)

Lisää tuotekuvia valmistajan sivuilla

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube