Muutoksia Mercamerin Vantaan päävaraston toimintaan

7 heinäkuun, 2020 Julkaissut Uutinen

Varastomme muuttaa uusiin tiloihin elokuun alussa. Toimitukset uudesta varastosta alkavat ti 4.8.2020. Tähän saakka toimitukset suoritetaan vanhasta varastostamme.

Pyrimme siihen, että muuton vuoksi ei tule toimituskatkoa. Viikolle 32 (3-7.8.2020) emme kuitenkaan vahvista toimituksia. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan muuttoaikataulun kiireellisten ja kriittisten tilausten osalta ennakkoon.

Uuden varaston sijainti on Vuosaaressa, osoitteessa Seilorinkatu 1 D, ovet 18-25. Varasto palvelee myös noutoasiakkaita ovella 33. Varasto on avoinna arkisin klo 8-16 noutoasiakkaita varten. Noutotilaukset on tehtävä Mercamerin myynnille viimeistään 2 h ennen noutoa.

Muutoksella pyrimme parantamaan toimitusvarmuutta, -täsmällisyyttä ja asiakaspalveluamme. Muutoksen myötä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme kasvaviin logistiikan vaatimuksiin ja logistiikan palvelutarpeisiin.

Lisätietoja asiasta antaa oma myynnin yhteyshenkilönne.

Ajo-ohjeet uudelle Vuosaaren varastolle:

  • Käänny heti mutkan jälkeen pihaan oikealle:
  • Aja kohti D-rakennuksen sisäpihaa:

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

youtube