Haemme Sales Specialistia

4 tammikuu, 2020 Julkaissut Avoimet työpaikat

Haemme myyntitiimiimme sinua kehittymishaluinen ja proaktiivinen Sales Specialist tukemaan kasvuamme.

Onko sinulla rohkeutta tarttua uuteen rooliimme, jossa pääset kehittämään myyntiä ja kasvattamaan asiakkuuksiamme? Olet etsimämme myynnin tekijä, jos omaat aktiivisuutta, valmiutta etsiä uusia toimintamalleja, ja kykyä kasvattaa asiakkuuksia. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta vielä tärkeämpää on asenteesi sekä halu ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Sales Specialistina toimit myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa vastaten pienten ja keskisuurien asiakkaiden myyntiprosessista, alkaen asiakkaiden prospektoinnista aina asiakkuussuhteiden kehittämiseen saakka. Keskeisin tavoitteesi on asiakaskuntamme kasvattaminen ja kehittäminen. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen systemaattisesti analytiikan keinoin, asiakkaiden tarpeiden kartoitus, asiakkaiden kontaktointi, ohjaus sekä tapaamiset. Lisäksi kehität myynnin työkaluja ja asiakaspalvelumalleja mm. verkkokauppaan liittyen sekä osallistut markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Toimialueesi pääpaino on Etelä-Suomessa ja toimipisteesi on pääkonttorillamme Vantaalla.

Työ edellyttää kykyä analyyttiseen otteeseen ja nopeatempoiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät IT-taidot ja erittäin myynnillinen näkemys. Olet osa 20 hengen myyntitiimiä ja tehtävässä raportoit Mercamer Oy:n myyntijohtajalle. Tarjoamme sinulle laadukkaan, kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman ja vahvan organisaation tuen. Rooli on uusi, jolloin voit vaikuttaa sen muovautumiseen ja työlläsi on suora vaikutus yrityksen kasvuun. Mercamerilaisena pääset työskentelemään yrityksessä, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jossa ihmiset viihtyvät.

Työpaikassamme on hyvä henki ja reipas tekemisen meininki. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä

Avainsanat: , ,

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Copyright © Mercamer Oy

youtube