Julkaistu: 09.11.2021
airworksbanner

AirWorks ilmatäytekoneet nyt valikoimassa!

Cirrus Vario ja Maxx ovat oiva valinta monenlaiseen pakkaamiseen.

AirWorksin ilmatäytekoneet tekevät pakkaamisesta nopeaa ja helppoa. Kosketusnäytön ja selkeän käyttöliittymänsä ansiosta koneiden käyttö on sujuvaa ja monipuoliset lisävarusteet tekevät niistä nappivalinnan kaiken kokiosiin pakkaustarpeisiin. Maxx- malli tuotta jopa 800 mm leveää kuplakalvoa, joten suuremmatkin tuotteet saavat erinomaisen suojan.

Kuluvat osat minimoiva rakenne takaa sujuvan ja huoltovapaan toiminnan ilman turhia huoltokatkoja. AirWorksin koneet ovat myös ympäristön kannalta kestävä valinta, sillä niihin on saatavilla Greenline- ilmatäytekalvo, joka on valmistettu suurelta osin kierrätetystä muovista ja on käytön jälkeen täysin uudelleen kierrätettävissä.