Pakkausalan parasta palvelua jo vuodesta 1973

Mercamer Oy on koko toimintansa ajan keskittynyt pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Olemme vuosien saatossa esitelleet markkinoille lukuisia tuoteuutuuksia, kasvattaneet toimintaamme sekä laajentaneet tuotevalikoimaamme. Pitkäaikaisimmat tuotelinjamme, konekiristekalvot ja käärintäkoneet, ovat edelleenkin yrityksellemme erittäin merkittäviä.

Vastataksemme pakkausalan kasvaviin vaatimuksiin olemme kehittäneet liiketoimintaamme lukuisilla uusilla lisäpalveluilla ja verkkokaupalla. Menestyksemme perustuu haluumme ja kykyymme täyttää asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Kokonaispalvelumme tarjoaa asiakkaillemme paremmat pakkaukset, helpommat kasaukset ja nopeammat toiminnot.

Mercamer lyhyesti

Vakavarainen 1973 perustettu yritys, osa kansainvälistä Optigroup-konsernia

Työllistämme noin 40 alan ammattilaista

Toimialansa markkinajohtaja

Edelläkävijä laatu- ja ympäristöasioissa: ISO 9001- ja ISO 14001- sertifikaatit

AAA-luottoluokitus

Liikevaihto noin 28 m€

YK:n Global Compact

Mercamer on sitoutunut noudattamaan Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactin kymmentä periaatetta ihmisoikeuksien, työolojen ja ympäristön parantamisen sekä korruption vastustamiseksi. Lue lisää: Communication in Progress

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

youtube