Nimi Pituus (m) m/rll kpl/ltk m/ltk Pääraaka-aine Väri % kierrätysmateriaalia Kierrätysmateriaali Myyntierä Lisää tarjouspyyntöön
SUOJAPROFIILI U TULIP 35-45
# 37406
2 90 180 vaahdotettu PE sininen 30 PCR 1 ltk
ltk
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
SUOJAPROFIILI U MULTISHAPE 15-25 MS
# 37412
250 250 vaahdotettu PE sininen 30 PCR 250 m/rll
rll
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
SUOJAPROFIILI U TULIP 45-60
# 37407
2 50 100 vaahdotettu PE sininen 30 PCR 1 ltk
ltk
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
SUOJAPROFIILI U TULIP 25-35
# 37405
2 120 240 vaahdotettu PE sininen 30 PCR 1 ltk
ltk
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

NOMAPACK® WS on kuljetussuoja tuulilaseille ja muille lasille. Suojaprofiilin sisällä oleva vahvike estää teräviä reunoja aiheuttamista vahinkoa ja suojaa tuotetta tehokkaasti.

NOMAPACK® L suojaa mainiosti metallista, puusta, muovista tai lasista valmistetut kulmat sekä reunat. 

NOMAPACK® PAD on oikea pakkauspehmuste, kun haluat varmistaa, että herkät tavarat pysyvät erillään toisistaan tai haluat varmistaa niiden paikalleen kiinnittämisen. Saatavana myös NOMAPACK® Glass Pads lasilevyjen ja -panelien suojaksi. 

NOMAPACK® O suojaprofiilit on suunniteltu erityisesti pyöreiden tai pitkien kappaleiden suojaamiseen. Täydellinen vaihtoehto herkkien tuotteiden suojaamiseksi.

NOMAPACK® System tarjoaa hyvän suojan iskuja ja tärinää vastaan L-muotonsa ansiosta. Tehokas pakkaussuoja herkille tuotteille.

NOMAPACK® C suojaa kulmat ja reunat. BTH-muotonsa ansiosta erityisen hyvä pakkaussuoja kylpyhuonekalusteille. Soveltuu teollisen varastoinnin välisuojaksi.

Katso myös

Pahviset kulmatuet Pahvisia kulmatukia ja kulmasuojia käytetään esimerkiksi lavan kulmien suojaamiseen. Varastotuotteina löytyy laaja valikoima eri vahvuuksia ja mittoja. Toimitamme kulmatukia myös määrämittaisina sekä erilaisilla optioilla.
Kulmapalat PE-materiaalista valmistetut kulmapalat
Kuplakalvot Air Cap -ilmakuplakalvo on kestävää ja kierrätyskelpoista polyeteeniä.
Yksiaaltoiset pahvilaatikot Peruslaatikot ovat pääosin B-tai C-aaltoisia, jotka sopivat normaaliin logistiikkakäyttöön. Varastossamme on laaja vakiovalikoima vakiokokoja.
Kaksiaaltoiset pahvilaatikot Tupla-aaltoiset laatikot soveltuvat raskaampien tuotteiden pakkaamiseen tai kohteisiin, joissa logistiikan tai ympäristön vaatimukset ovat kovemmat.