Laite valmistaa ilmatäytteistä kuplakalvoa. Täytemateriaali on muovirullalla ja kone täyttää ilmalla rullassa olevat kanavat, jolloin muodostuu valmista kuplakalvoa. Täysin ainutlaatuinen ja patentoitu tiivistekerrosteknologia on vuosikausia edellä muita, vastaavaa iskuvaimennussuojaa ei ole muualta saatavilla. Todella monipuolinen materiaali, joka sopii täydellisesti helposti rikkoutuvien tuotteiden pakkaamiseen ja vähentää tehokkaasti reklamaatioita. 

Laite on helppo käyttää, hyvin nopea, erittäin joustava. Ratkaisun avulla vapautat arvokasta varastotilaa muuhun käyttöön - yksi lava NewAir kalvoa vastaa rekallista kuplamuovisäkkejä. NewAir Flexillä voit tehdä vahvaa pehmustemateriaalia juuri silloin kun haluat.  

Saatavilla valtava valikoima NewAir kalvoja, joten laite mukautuu käyttöön kuin käyttöön! Koot: Small, Medium, Large, XL, Quilt. Laatu: Regular, Premium, Antistaattinen, Extreme (hyvin painavien tuotteiden suojaamiseen).Laiteeseen saa myös pussikalvoa, joka tuottaa valmiita pusseja.

Saatavilla runsaasti lisävarusteita saatavilla, mm Rollwinder, Instasheeter, säiliöt, annostelijat ym. – asiantuntijamme neuvovat mielellään, millainen kokoonpano sinun toiminnassasi olisi paras.

Katso myös video!

Liittyvät tuotteet

Tuotenro. Nimi Pituus (mm) Leveys (mm) m/rll Lisätietoja Myyntierä Lisää tarjouspyyntöön
36524 NEWAIR KUPLAKALVO 400mm 610m 320 400 610 koneisiin NewAir Express, NewAir Flex, regular 1 rll
rll
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
36525 NEWAIR KUPLAKALVO 800mm 610m 320 800 610 koneisiin NewAir Express, NewAir Flex, regular 1 rll
rll
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
36527 NEWAIR KUPLAKALVO 400mm 762m 320 400 762 koneisiin NewAir Express, NewAir Flex, medium 1 rll
rll
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.