mercamer uutinen

Tiedote koronavirus­tilanteesta 27.3.2020

27 maaliskuuta, 2020 Julkaissut Uutinen

Toimituskykymme on edelleen ennallaan ja kaikki tilaamamme tuotteet ovat saapuneet ja vahvistettu tehtailta. Osassa toimituksista on pientä viivettä, sen johdosta olemme säätäneet tilauspistettä vastaamaan kunkin toimittajan ajankohtaista tilausaikaa vastaavaksi. Tuonnin osalta kuljetuksissa on myös havaittavissa hieman viiveitä, tämä on otettu huomioon tilauksia tehtäessä.

Olemme edelleen etätyössä, kaikki vierailut tiloissamme on edelleen kielletty. Saat tilausyhteyshenkilösi kiinni normaalisti puhelimella tai sähköpostilla. Myös etäkokoukset eri etäkokousyhteyksillä toimivat kaikilla työntekijöillämme.

Työntekijämme ovat toistaiseksi välttyneet koronavirustartunnoilta, hajauttamalla konttorityön koteihin ja varastotyön erillisiin työvuoroihin turvaamme toimintamme toistaiseksi normaalisti.

Lisätiedot tarpeen mukaan:

Sami Hietanen
+358 50 3242 775
sami.hietanen@mercamer.fi

Avainsanat: , ,

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Copyright © Mercamer Oy

youtube