Ilmatäyte­koneet

Sealed Air-ilmatäytekoneet valmistavat paikallisesti ilmatäytteisiä pakkauspehmusteita, joiden avulla laatikossa oleva tuote suojataan ja tuetaan tiukasti laatikkoon kuljetuksen ajaksi. Laitteesta riippuen voidaan valmistaa joko ilmatäytteisiä tyynyjä tai kuplakalvoa.

Näillä laitteilla valmistat itse pakkaustäytteesi erittäin edullisesti!

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Fill-Air Cyclone valmistaa ilmatäytteisiä pakkaustyynyjä. Laite on helppokäyttöinen, nopea ja sillä voidaan rullan leveydestä ja palapituudesta riippuen valmistaa erikokoisia tyynyjä. Myös varastointitilaa säästyy koska muovirullat ovat vähän tilaavieviä. Valinnaiset rullaleveydet 200/250/300 mm, tyynypituudet 75/130/200/250 mm. Kapasiteetti 100-156 tyynyä minuutissa, tyynykoosta riippuen.

New Air Express valmistaa ilmatäytteistä kuplakalvoa. Täytemateriaali on muovirullalla ja konetäyttää ilmalla rullassa olevat kanavat jolloin muodostuu valmista kuplakalvoa. Rullaleveydet 300 ja 600 mm, lisäksi rullan perferointiväli 400 mm. Syöttönopeus 20 m/min.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube