Paperitäyte­koneet

Sealed Air -paperitäytekoneet valmistavat täytemateriaalia 100 % kierrätettävästä voimapaperista. Mallistoon kuuluu kaksi laitetta, PadEZ ja Hybrid. Molemmat laitteet ovat nopeita ja käyttövarmoja.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

PadEZ
Automaattinen PadEZ on tarkoitettu suurempien täytemäärien valmistamiseen. Koneessa on helppokäyttöinen ”SmartStation”-käyttöpaneeli. PadEZ:llä voidaan valmistaa manuaalisesti halutunpituisia täytepaloja tarvittava määrä tai koneen muistiin voidaan asettaa tuotanto-ohjelmia. Lisäksi valmiin tuotteen leveys on tarpeen mukaan säädettävissä. Koneessa käytettävän paperirullan vaihto ja lataus on tehty mahdollisimman helpoksi. Täytepaperi on 100% kierrätettävää materiaalia. Valittavana 1- tai 2-kerroksiset paperilaadut: 60 / 70 / 90 gr/m².

FasFil EZ Auto
Kätevä ja nopea EZ valmistaa yksinkertaisesta voimapaperista ilmavaa pakkaustäytettä.
Kone sopii erityisesti pakkauspöydille tai myymälöihin. Täytteen pituus on säädettävissä tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää jatkuvaa syöttöä. Muodostuva pakkaustäyte katkaistaan manuaalisesti sisäänrakennetulla katkaisuterällä. Käyttö jalkapolkimella. Paperi 1*60 gr/m².

PadEZ

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube