Lavavanneh­tijat

ErgoPack–vannekone kuormalavojen vanteuttamiseen

Pakkauskonevalikoimaamme on tullut ergonominen ja helppokäyttöinen ErgoPack –vannekone.

ErgoPack-laitteet tekevät lavojen vannehdinnasta helppoa, siistiä ja nopeaa. Laitteen tärkeinominaisuus on kuitenkin ergonomia. Käsin tapahtuvassa lavavannehdinnassa joudutaan yleensä kumartumaan vähintään neljä kertaa. ErgoPack vie vanteen lavarakenteiden välistä ”vientiketjun” avulla ja tuo sen yläkautta takaisin suoraan käyttäjälle. Ilman kumartumista!

Kiinteästi asennetun akkuvannehtijan avulla suoritetaan kiristys, saumaus ja katkaisu,automaattisesti vain napin painalluksella. Mallistosta voidaan valita käyttötarpeen mukainen laite vanteutus- ja kapasiteettitarpeesta riippuen. Optiot mm. 3 m korkeille lavoille. Lavan max. leveys 2,4 m, korkeus 2,3 m. PET- tai PP-vanteille 12-16 mm (725E) tai 15-19 mm(740E). Vannekireydet säädettävissä max. 2500 N (725E) tai 4000 N (740E).

Katso lisätietoja esitteestämme (pdf)

Lisää tietoa ja tuotekuvia myös valmistajan sivuilla

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube