Lämpö- ja pihtisaumaajat

Hacona-lämpösaumaajat

Hacona-lämpösaumaajat on tarkoitettu yleensä PE-kalvojen ja -pussien saumaamiseen. Myös muiden materiaalien (PP, PVC, polyamidi) käyttö on mahdollista, testaa kuitenkin ensin saumautuvuus. PE-kalvon maksimipaksuus on 0,2 mm. Kaikissa Hacona-lämpösaumaajamalleissa on saumausaika helposti säädettävissä potentiometrin avulla. Aika säädetään käytetyn materiaalin ja paksuuden mukaan. Lisäksi kaikissa laitteissa on leikkausterä vakiona.

Hacona C -lämpösaumaajamallistoon kuuluvat käsikäyttöiset laitteet, jotka sopivat kevyempään saumaustyöhön. Lämpösaumaajat ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja.

Hacona S -lämpösaumaajamalliston koneet sopivat vaativampaan saumaustyöhön. Laitteita voidaan käyttää suoraan työskentelytasolla tai ne voidaan asentaa optiona saatavalle telineelle, joka on varustettu rullatelineellä ja pussin alustasolla. Lisäksi on saatavana kuvan mukainen tuotteiden syöttösuppilovarustus, jonka avulla on helppo pussittaa erityyppisiä tuotteita. Kaikissa S-malleissa on lisäksi erikseen säädettävä saumauksen jäähdytysaika.

Hawo-pihtisaumaajat

Hawo-pihtisaumaajia käytetään erityyppisten pussien saumaamiseen. Mallistoon kuuluu kaksi eri mallia; ISZ-impulssisaumaaja muovipussien (PE, PVC, PP, polyamidi) saumaamiseen ja WSZ-lämpösaumaaja mm. laminaattien ja muovipinnoitettujen alumiini- ja paperimateriaalien saumaamiseen. ISZ-malleissa portaaton saumausajan säätö ja erillinen muuntaja. WSZ-malleissa saumauslämmön portaaton säätö. Käyttöjännite 230 V.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube