Automaattiset kiristehuppu­koneet lavakuormille

Lachenmeier

Tanskalainen K.L. Lachenmeier on valmistanut pakkauskoneita lavakuormien sidontaan ja suojaamiseen vuodesta 1969. Ensimmäinen kutisteuuni valmistettiin vuonna 1971 ja varsinainen menestystuote, lavakuormien kutistehuppukone vuonna 1979. Ensimmäisen kiristehuppukoneen Lachenmeier toimitti jo vuonna 1988.

Viime vuosina Lachenmeier on voimakkaasti keskittynyt kiristehuppukoneiden kehittämiseen ja nykyään yli 80 % toimitetuista laitteista on kiristehuppukoneita.

Kiristehuppukoneissa käytetään mekaanisesti venytettävää huppua joka vedetään venytysvarsien avulla lavan päälle. Vedon jälkeen huppu kiristyy lavan ympärille jolloin saadaan lavakuormalle erittäin hyvä sitovuus ja suojaus.

Kutistehuppukoneissa lavakuorman päälle vedetään ”ylisuuri” muovihuppu, joka koneen lämpöraamin avulla kutistuu ja muotoutuu lavakuorman pintaan. Lopputuloksena on tuotteelle erinomainen mekaaninen suoja ja sitovuus.

Yhteistä Lachenmeierin koneille on korkea laatu, laadukkaat komponentit ja erinomainen pakkaustulos.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube