Käärintäkoneiden VERRATON-paketti

VERRATON on helpoin ja huolettomin tapa laittaa käärintä kerralla kuntoon. Saat käyttöösi huippumodernin käärintäkoneen ja laadukkaat ekologiset GreenTec-kalvot, joiden avulla käärit kätevästi, turvallisesti ja materiaalia säästäen – yhdellä kuukausimaksulla.

Näin hyödyt VERRATON-palvelusta

Käärintä on helppoa ja huoletonta! Saat käyttöösi sinulle sopivimman koneen ja kalvot kiinteään kuukausihintaan – ei siis yllätyskuluja. Etähallintajärjestelmän avulla saat myös ajantasaiset tiedot kalvonkulutuksesta ja täydennystilaukset helpottuvat.

Parasta laatua ilman investointeja! VERRATON-palvelu mahdollistaa huippulaatuisen käärinnän ilman suuria investointeja ja pääoman sitomista. Käytössäsi on aina moderni kone, joka on tarpeen tullen mahdollinen päivittää vaivattomasti.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

  Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Mercamer Oy

  Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

  Puhelinvaihde: 010 5633 100
  info@mercamer.fi

   

  Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

  youtube