Muutoksia Mercamerin Raision myynti­konttorin sekä aluevaraston toimintaan

7 heinäkuuta, 2020 Julkaissut Uutinen

Raision myyntikonttorin muuttoaikataulu on päivittynyt

Myyntikonttorin muuttoaikataulu on muuttunut, uusi aikataulu uusissa tiloissa aloitukselle on ma 28.9.

Muutoksia Mercamerin Raision myyntikonttorin sekä aluevaraston toimintaan

Uudet konttoritilamme sijaitsevat Turussa Logomon tiloissa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku.

Palvelemme edelleen paikallisesti saman tutun myyntihenkilöstön toimesta ja toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan uusiin tiloihimme. Tiloissamme on käytössä myös pakkauskoneiden näyttely/koepakkaustila.

Raision aluevaraston toiminta loppuu pe 28.8.2020. Tämän jälkeen teemme pääosan toimituksistamme Helsingin uudesta päävarastostamme. Olemme huomioineet alueelliset logistiikan vaatimukset mm. toimitusaikojen ja toimitustäsmällisyyden osalta ja pystymme huolehtimaan vähintään aiempaa vastaavasta palvelutasosta asiakkaillemme. Muutoksen myötä käytössämme on jatkossa myös aiempaa laajempi valikoima logistiikan lisäpalveluita.

Turun aluetta palvelee myös jatkossa paikallinen noutovarasto. Varasto sijaitsee osoitteessa Rydöntie 14 A, ovessa kyltti Mercamer noutovarasto. Noutovarasto on auki klo 8-16. Varastossa on rajoitettu valikoima tuotteita. Noutotilaukset tulee tehdä Mercamerin myynnin kautta normaalitilanteessa 2 h ennen noutoa.

Muutoksella pyrimme parantamaan toimitusvarmuutta, -täsmällisyyttä ja asiakaspalveluamme. Muutoksen myötä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme kasvaviin logistiikan vaatimuksiin ja logistiikan palvelutarpeisiin.

Lisätietoja asiasta antaa oma myynnin yhteyshenkilönne.

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

youtube