Tuotehaku

 

 

MERCAMER OY - PAKKAUSALAN MONIOSAAJA

 

Vuonna 1973 perustettu Mercamer Oy on koko toimintansa aikana keskittynyt pakkaustarvikkeiden ja koneiden myyntiin. Olemme vuosien saatossa esitelleet markkinoille lukuisia tuoteuutuuksia, kasvattaneet edelleen toimintaamme sekä laajentaneet tuotevalikoimaamme. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon konekiristekalvot ja käärintäkoneetpitkäaikaiset tuotelinjamme, jotka edelleenkin ovat yrityksellemme erittäin merkittäviä.

Pystyäksemme vastaamaan pakkausalan kasvaviin vaatimuksiin olemme kehittäneet liiketoimintaamme lukuisilla uusilla lisäpalveluilla ja verkkokaupalla. Voit nyt tilata pakkausmateriaalit ja -koneet helposti ja nopeasti myös netistä.

 

Pakkausmateriaalit -ja koneet

 

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa kalvot, pussitteipit, pahvit, pakkauskoneet sekä muut pakkaustarvikkeet asiakkaidemme kaikkiin pakkaustarpeisiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa kätevästi netistä!

 

Pakkaussuunnittelu

 

Hyvä pakkaus suojaa tuotetta koko jakeluketjun ajan. Suunnittelemme pakkaukset yhdessä RD Velho Oy:n kanssa. Yhteistyön avulla voimme tarjota asiakkaillemme pakkausalan laajinta kokonaisuutta. Toimitamme koko paketin suunnittelusta koneisiin ja materiaaleihin. 

 

Logistinen palvelu

 

Toimitamme tuotteet konseptimme mukaisesti oikeaan aikaan oikeaan paikkaan tarkalleen sovitussa aikataulussa, riippumatta yrityksesi sijainnista. Näin säästat tilaa, vaivaa ja kustannuksia. Koontipalvelumme ansiosta voit saada pakkaukset tuotantoosi myos esipakattuina.

 

Aaltopahvin jalostusyksikkö

 

Vuonna 2004 ostimme aaltopahvin jalostusyksikön Well Manpak Oy:n. Uusi, ajanmukainen tuotantolaitos uusittuine koneineen valmistui vuonna 2008. Jalotusyksikkömme takaa nopean ja kilpailukykyisen palvelun niin pienille kuin suuremmillekin aaltopahvitilauksille.

 

Huolto- ja varaosapalvelut

 

Tarjoamme edustamillemme koneille myös asennus-, huolto- ja varaosapalvelut varmistaaksemme pakkauskoneiden häiriöttömän toiminnan. Huoltosopimuksella suoritamme tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet sovituin aikavälein asiakkaan tiloissa. Pienkoneet huollamme huoltokorjaamossamme Vantaalla.

 

Laatu- ja ympäristö

 

Mercamerille myönnettiin DNV toimesta vuonna 1998 laatusertifikaatti, joka on päivitetty ISO 9001:2008 versioksi. Laatusertifikaatti takaa toimintaprosessiemme sujumisen laatustandardien mukaisesti ja antaa asiakkaillemme varmuuden toimintamme luotettavuudesta ja suunnitelmallisuudesta.

Myös ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Yhtiöllemme sertifioitiin ISO 14001 ympäristöjärjestelmä vuonna 2001. Huomioimme ympäristönäkökohdat sekä omassa toiminnassamme että tuotevalikoimassa. Valtaosa tuotteistamme soveltuu uusiokäyttöön, kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön.

 

Ammattitaitoinen henkilöstö

 

Myyntiorganisaatiomme kattaa koko maan. Vantaan ja Raision toimipisteiden lisäksi meillä on aluekonttorit Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, näin takaamme yhteyshenkilösi paikallisen läsnäolon.

Kun haluat lisätietoa, ota yhteys ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, kerromme mielellään lisää tai tulemme paikan päälle. Visiomme mukaisesti haluamme ”olla pakkausalan halutuin yhteistyökumppani”. Asiantuntemuksemme on käytössäsi!

 

Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact

 

Mercamer on sitoutunut noudattamaan Global Compactin kymmentä periaatetta ihmisoikeuksien, työolojen ja ympäristön parantamisen sekä korruption vastustamiseksi. Lue lisää: Communication in Progress

 

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi