Tuotehaku

PALVELUT KAIKKIIN PAKKAUSTARPEISIIN

 
 

Mercamerin modulaarisista palvelupaketeista voit valita yrityksesi kulloinkin tarvitsemat palvelut joustavasti. Palveluvalikoimaasi voit vapaasti laajentaa tai supistaa tarpeiden muuttuessa – ja maksat aina vain siitä mitä tarvitset.

 
 
 

Pakkaussuunnittelu

 

Suunnittelemme yhteistyössä RD Velho Oy:n kanssa tuotteillesi yksilölliset pakkausratkaisut 3D- ja protomalleja hyödyntäen, kuljetuksen vaatimukset huomioiden. Palvelu optimoi pakkausosien määrän, nopeuttaa pakkaamista sekä karsii varastointi- ja kuljetuskustannukset minimiin. 

Hyvä pakkaus suojaa tuotetta eri jakeluvaiheiden ja varastoinnin ajan. Kaikkein kalleinta on pakata huonosti tai ei lainkaan - toiminta on tehotonta ja tuotteella on suuri vaara vaurioitua kuljetuksen aikana. Myös ylipakkaaminen maksaa, sillä materiaalikulujen lisäksi se vaatii aikaa ja vaivaa sekä lisää kuljetuskustannuksia.

Tavoitteemme on pakata tuotteesi tavalla, joka minimoi materiaalien käytön ja osion määrän sekä varmistaa pakatun tuotteen kustannustehokkaan toimituksen ehjänä perille.

 

Pudotustestaus

 

Testaamme, mittaamme ja varmistamme suunnitellun pakkauksen tarjoaman suojan ja kestävyyden. Saat selkeän raportin, josta näkyy pakkauksen suojaustaso kuljetuksen aiheuttamia voimia ja iskuja vastaan. Huom! Voit testauttaa meillä myös nykyisen pakkauksesi suojauskyvyn!

 

Sähköiset tilausratkaisut

 

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön tehokkaat tilausmenetelmät, jotka tehostavat tilausprosessiasi ja säästävät kustannuksia. Voit käyttää sinulle parhaiten sopivaa sähköistä tilaustapaa, esimerkiksi:

-EDI-tilausta

-Anilinker-tilausjärjestelmää

-Verkkokauppaamme

 

Kasauspalvelu

 

Kokoamme tarvittaessa yrityksesi tilaamat pakkaukset sisäosineen esivalmiiksi paketiksi. Lopputuotteiden pakkaus sujuu nopeammin ja tehokkaammin, tuloksena merkittävä ajan ja vaivan säästö.

 

Nimikkeiden yhtenäistäminen

 

Kartoitamme käyttämienne pakkaustuotteiden ja -nimikkeiden käytön ja kehitämme tilauskäytäntöänne. Yhtenäistäminen tehostaa toimintaanne ja mahdollistaa volyymietujen täysimääräisen hyödyntämisen.

 

Pakkausanalyysi

 

Analyysissä tutkitaan nykyisen pakkauksesi rakenne, täytteiden suojausaste, toimivuus ja kustannustehokkuus. Vertaamalla eri laatuja ja vahvuuksia minimoidaan materiaalikustannukset.

 

Logistiset palvelut

 

Logistiikkakeskuksemme varastoivat asiakaskohtaiset pakkaustuotteet ja toimittavat ne sovitussa aikataulussa sovittuun paikkaan. Palvelu vähentää yrityksesi omaa varastointitarvetta ja lisää volyymietuja.

 

Huolto- ja varaosapalvelut

 

Tarjoamme täydet huolto- ja varaosapalvelut pakkauskoneillemme. Ennakoiva huoltomme pitää koneesi käynnissä ja kunnossa. Huoltosopimusasiakkaille huoltotyöt ja varaosapalvelu edullisemmin. Nopeat hälytys- ja huoltokäynnit häiriötilanteissa.

 

Raportointipalvelut

 

Tarjoamme tarpeidesi mukaan räätälöidyt raportointiratkaisut, joilla pysyt materiaalikulutuksesta ajan tasalla toimipisteittäin ja nimikkeittäin. Näillä ratkaisuilla tehostat omaa työtäsi.

 

 

Tutustu myös mielenkiitoiseen pakkausblogiin osoitteessa pakkaussuunnittelu.net.

 

 


  

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi