Tuotehaku

 KESTÄVIEN PAKKAUSTEN PUOLESTA

 

Laatu ja kustannustehokkuus

 
Laadukkaat ja oikein valitut pakkausmateriaalit pienentävät pakkaamisen kokonaiskustannuksia. Oikeiden pakkausmateriaalien avulla säästät:
 

•    materiaalien hankinnassa
•    tuotteiden pakkaamisajassa
•    kuljetuksissa ja
•    reklamaatiokustannuksissa

 
Halvin pakkaus ei välttämättä ole edullisin tuotteen kokonaiskustannuksia tarkasteltaessa. Siksi haluamme tarjota kestäviä ja pitkällä aikavälillä kustannustehokkaita pakkausratkaisuja.
 

Laatu ja toimitusvarmuus

 
Pakkaamisen osuus tuotteiden kokonaiskustannuksista on usein reilusti alle prosentin luokkaa. Pakkausmateriaalien puuttuminen tai virheellisyys kuitenkin katkaisevat koko toimitusketjun. Pahimmillaan tuotteen toimittaminen viivästyy tai palautuu kuljetusvaurion vuoksi.
Ymmärrämme pakkaamisen merkityksen koko toimitusketjussa ja suhtaudumme siihen ammattimaisen vakavasti. Toimitamme tuotteemme aina oikeaan aikaan ja paikkaan vuosikymmenien kokemuksella!
 

Laatu ja ympäristö

 
Laadukkaat ja oikein valitut pakkausmateriaalit säästävät rahan ja ajan lisäksi myös ympäristöä. Tehokkaiden hyötykäyttö- ja kierrätysjärjestelmien ansiosta pakkausten ympäristövaikutukset ovat pieniä verrattuna muuhun jätteeseen. Kestävän pakkauksen ansiosta tuote saadaan ehjänä perille, jolloin syntyy vähemmän jätettä kuormittamaan luontoa.
Kuljetuksessa vioittuneen tuotteen korjaaminen vaatii tuotteen kuljetusta korjattavaksi, henkilöiden liikkumista korjattavan tuotteen luokse tai pahimmassa tapauksessa tuotteesta tulee jätettä yhdessä rikkoutuneen pakkauksen kanssa. Kestävillä pakkausratkaisuilla vähennämme tuotteen elinkaaren aikana syntyviä ympäristövaikutuksia. Tuemme kestävää kehitystä ja kehitämme kestäviä pakkauksia käyttämällä mahdollisimman paljon kierrätettäviä ja hyötykäyttöön soveltuvia pakkausmateriaaleja.
Laatu- ja ympäristöasiat ovat meille tärkeitä hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi. Niinpä meiltä löytyvät laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001.

Tutustu sertifikaatteihin tästä:
KatK 
ISO 9001
 

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi