Laatu ja ympäristö

Laadukkaat ja oikein valitut pakkausmateriaalit säästävät rahan ja ajan lisäksi myös ympäristöä. Tehokkaiden hyötykäyttö- ja kierrätysjärjestelmien ansiosta pakkausten ympäristövaikutukset ovat pieniä verrattuna muuhun jätteeseen. Kestävän pakkauksen ansiosta tuote saadaan ehjänä perille, jolloin syntyy vähemmän jätettä kuormittamaan luontoa.

Kuljetuksessa vioittuneen tuotteen korjaaminen vaatii tuotteen kuljetusta korjattavaksi, henkilöiden liikkumista korjattavan tuotteen luokse tai pahimmassa tapauksessa tuotteesta tulee jätettä yhdessä rikkoutuneen pakkauksen kanssa. Kestävillä pakkausratkaisuilla vähennämme tuotteen elinkaaren aikana syntyviä ympäristövaikutuksia. Tuemme kestävää kehitystä ja kehitämme kestäviä pakkauksia käyttämällä mahdollisimman paljon kierrätettäviä ja hyötykäyttöön soveltuvia pakkausmateriaaleja.

Laatu- ja ympäristöasiat ovat meille tärkeitä hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi. Niinpä meiltä löytyvät laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001.

Laatu ja kustannustehokkuus

Laadukkaat ja oikein valitut pakkausmateriaalit pienentävät pakkaamisen kokonaiskustannuksia. Oikeiden pakkausmateriaalien avulla säästät:

•    materiaalien hankinnassa
•    tuotteiden pakkaamisajassa
•    kuljetuksissa ja
•    reklamaatiokustannuksissa

Halvin pakkaus ei välttämättä ole edullisin tuotteen kokonaiskustannuksia tarkasteltaessa. Siksi haluamme tarjota kestäviä ja pitkällä aikavälillä kustannustehokkaita pakkausratkaisuja.

Laatu ja toimitusvarmuus

Pakkaamisen osuus tuotteiden kokonaiskustannuksista on usein reilusti alle prosentin luokkaa. Pakkausmateriaalien puuttuminen tai virheellisyys kuitenkin katkaisevat koko toimitusketjun. Pahimmillaan tuotteen toimittaminen viivästyy tai palautuu kuljetusvaurion vuoksi.

Ymmärrämme pakkaamisen merkityksen koko toimitusketjussa ja suhtaudumme siihen ammattimaisen vakavasti. Toimitamme tuotteemme aina oikeaan aikaan ja paikkaan vuosikymmenien kokemuksella!

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Turku - Tampere - Kuopio - Vaasa - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Part of OptiGroup | Copyright © Mercamer Oy

youtube