Haemme Asiakkuus­päällikköä

7 elokuu, 2019 Julkaissut Avoimet työpaikat

Vahvistamme kenttämyyntiämme ja etsimme sinua Asiakkuuspäällikkö Pohjanmaan asiakkuuksien kehittämiseen.

Olet aktiivinen ja itsenäinen tuloksentekijä, jolla on voitontahtoa ja myynnin nälkää. Asiakkuuspäällikkönä vastaat asiakassuhteesta ja myynnistä nimetylle asiakaskunnalle, joka koostuu pääosin keskisuurista ja suurista yhtiöistä Pohjanmaan alueella. Tarjoat asiakkaillemme alan parasta ja ammattimaisinta konsultointia pakkasmateriaaleihin ja -koneisiin liittyen.

Olet jo kokenut yritysmyynnin ammattilainen, joka janoaa onnistua asiakkaidensa kanssa joka päivä. Sinulla on intoa tuoda asiakkaalle lisäarvoa asiantuntemuksellasi ja laitat itsesi likoon löytääksesi parhaan ratkaisun. Sinulla on vakuuttavat esiintymis- ja vaikuttamistaidot ja hyvä käytännön englannin kielen taito, ruotsin kielitaito on etu. Raportoit Mercamer Oy:n myyntijohtajalle ja tehtävää voit hoitaa esimerkiksi Seinäjoen tai Vaasan suunnalta. Työssäsi käytät sujuvasti myynnin raportointijärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle laadukkaan, kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman ja vahvan organisaation tuen. Toiminnallasi ja onnistumisillasi voit vaikuttaa ansiotasoosi. Mercamerilaisena pääset työskentelemään yrityksessä, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jossa ihmiset viihtyvät. Työpaikassamme on hyvä henki ja reipas tekemisen meininki. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä

 

Avainsanat: , ,

Mercamer Oy on monipuolinen pakkausalan asiantuntija ja alansa markkinajohtaja. Olemme erikoistuneet pakkaustarvikkeiden ja -koneiden myyntiin. Lisäksi tarjoamme innovatiivista ja osaavaa pakkaussuunnittelua. Kokonaispalvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennuksiin sekä huolto- ja varaosapalveluihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Mercamer Oy

Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu

Puhelinvaihde: 010 5633 100
info@mercamer.fi

 

Copyright © Mercamer Oy

youtube